✨️ Autor wpisu (OP): @Verga Jeśli trollujesz to szacunek.
Ale jeśli nie, to niestety ale piszesz strasznie nieskładnie i nie rozumiem o co ci chodzi. Jeśli ta wstawka o drutach miała być humorystyczna, to niestety ale wyszedł z tego straszny bezbek. Także nie wiem czy jeszcze powinienem polecić poćwiczenie składnego pisania czy już raczej wizytę u
@Verga: chyba nie zrozumiałeś xD OP pyta gdzie w internecie poznają się geje do poważnych relacji, a nie przelotnych. Zwykłe pytanie, a Ty mu jakiś wysryw filozoficzny piszesz. Jeśli nie siedzisz w tym środowisku to po co odpisywać nie na temat?
Powiedzmy hipotetycznie, jaka byłaby strata dla świata gdyby Iran jednak miał b--ń atomową i zrzucił ją na Izrael? Izrael coś produkuje? Nie ma tam surowców, technologii, co najwyżej kilka zabytków w Jerozolimie. Jest dużo piasku i oliwek
#teczowepaski
Gdzie w internecie można znaleźć kogoś kto szuka poważnej relacji i myśli głową a nie główka?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Po pierwsze primo.
Robisz to źle.
Po drugie
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Ale jeśli nie, to niestety ale piszesz strasznie nieskładnie i nie rozumiem o co ci chodzi. Jeśli ta wstawka o drutach miała być humorystyczna, to niestety ale wyszedł z tego straszny bezbek.
Także nie wiem czy jeszcze powinienem polecić poćwiczenie składnego pisania czy już raczej wizytę u
Myślałem że to cipek.
Nie mam nic do gejów.
Się pomyliłem.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91