Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja poznałem parę fajnych lasek (z jedną panią doktor nauk biologicznych do dzisiaj się przyjaźnili) i w ostateczności partnerkę już 8 lat na OkCupid i sobie chwalę.

Ale, ale, to oczywiście bylo kilka lat temu jaj OkCupid był sensowny. Nie wiem jak jest teraz, ale wtedy:
- wszyscy tan praktycznie pisali po angielsku, więc przynajmniej odfiltrowuje to część lasek które nie umieją nawet języka obcego się nauczyć ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@styxu chyba najlepiej przez znajomych/jakieś hobby grupowe/kursy. Moja znajoma w sumie poznała swojego męża na studiach podyplomowych także, więc może to też spoko sposób.
  • Odpowiedz
Nie wiem co jest odpowiednikiem takiego serwisu w 2023 roku, ale mega polecam.

@mirko_anonim: Odpowiednika brak, tam jest taki sam klimat jak na badoo, tinder, boo tj. ludzie to mają jako apka w telefonie i lecą lewo / prawo bez wczuty.

Ewentualnie bym próbował może na jakimś e-darling czy coś xd
  • Odpowiedz
A, i początek nowego roku to zawsze czas największej ilości nowych kont, więc super opcja na dziesiątki randek w dwa tygodnie

@Dietetyq: Chyba masz jakiegoś reflinka do tej apki, nie ma takiej opcji żeby przeciętny facet miał 2 randki w tygodniu z takich apek a Ty płyniesz o "dziesiątkach w 2 tygodnie" xd
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @Detetyk napisałem długi komentarz, ale potem interfejs miekoanonima zniknął i nie chce mi się powtarzać wszystkiego, więc TLDR ^^

Nie wiem co jest teraz odpowiednikem OkCupida, więc niczego nie polecam…

…ale mocne filtry (wzrost, kasa itd.), długie opisy, quizy z setkami pytań żeby wiecie się dowiedzieć, i dwujęzyczna baza użytkowników w EUexUK to było epickie połączenie w drugiej dekadzie poprzedniego
  • Odpowiedz