✨️ Obserwuj #mirkoanonim jak najprzyjemniej dla drugiej strony zakomunikować że nie interesuje mnie związek, nawet nie fwb a koleżeństwo? Szybko poszliśmy do łóżka, oboje nie mamy po 19 lat, ona sama otwarcie mówi o tym że była w takich układach, że się dopiero poznajemy ale ja już wiem że nie chce wchodzić z nią w jakąkolwiek relacje. Pomimo braku zobowiązań przedstawia mnie swoim znajomym, mam z nią jechać w weekend na urodziny siostry, zachowujemy się na mieście jak para, czy tak to powinno wyglądać w #fwb ? troche mnie przerasta jej zaangażowanie, z jednej strony "zobaczymy co z tego wyjdzie" z drugiej jej zachowanie. Wiem że w takim układzie szczerośc jest ważna ale widze że to wrażliwa dziewczyna, jak to zamknąć w elegancki sposób? #zwiazki #rozowepaski
@mirko_anonim: czyli chcesz mieć ją we friendzone, kiedy już było ruchane i ona chce cię przedstawiać rodzinie? Raczej już po kolegowaniu. Powiedz,że nic do niej nie czujesz i się rozstajecie. Nie da się tak żeby nie było przykro, na to za późno.
jak najprzyjemniej dla drugiej strony zakomunikować że nie interesuje mnie związek, nawet nie fwb a koleżeństwo? Szybko poszliśmy do łóżka, oboje nie mamy po 19 lat, ona sama otwarcie mówi o tym że była w takich układach, że się dopiero poznajemy ale ja już wiem że nie chce wchodzić z nią w jakąkolwiek relacje. Pomimo braku zobowiązań przedstawia mnie swoim znajomym, mam z nią jechać w weekend na urodziny siostry, zachowujemy się na mieście jak para, czy tak to powinno wyglądać w #fwb ? troche mnie przerasta jej zaangażowanie, z jednej strony "zobaczymy co z tego wyjdzie" z drugiej jej zachowanie. Wiem że w takim układzie szczerośc jest ważna ale widze że to wrażliwa dziewczyna, jak to zamknąć w elegancki sposób?
#zwiazki #rozowepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: a ile macie lat?
Komentarz usunięty przez autora
Bedzie tym mocniej bolec jak fwb sie skonczy.
Poprawiłem.