Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Przestań ćpać tyle tego to nie będziesz miał problemów jeśli Twoje IKP wygląda jak dostarczyciela benzo dla całego osiedla to się nie dziw, że gościu dopytuje i nie chce więcej przepisywać bo sam narobiłby sobie bigosu dla jakiegoś benzowraka tyle w temacie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Nie pojde bo nie moge. Praca/kredyt itp. potrafiłbym sam zejsc na miekko przy pomocy relanium. Ale p------e doktorek troche mi we łbie przestawił, dzis nie wzialem porannej dawki, jest ok - piekła nie ma. Moze az takiego nie bedzie i nie taki diabel straszny a ja panikuje z ta odstawka. No i nigdy przeciez nie zalatwialem dla "osiedla" jak ktos wyzej napisal. Dla siebie.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @boskiklocv3
Jak trafisz takiego z---a jak ja trafiłem - to chciał dostęp do dokumentacji ja głupi mu dałem bo telefon miałem przy sobie. Pytał się jeszcze do czego mii baclofen - ludzie to podobno ćpają. Ja używam doraźnie 25mg od wypadku jak upadłem na plecy to przy pracy siedzącej mam czasem ostry ból i spięcie mięśni, ciężko ze spaniem wtedy i baclofen brany doraźnie w takiej
  • Odpowiedz