Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: a ja miałem odwrotnie i w młodości i dzieciństwie mnóstwo zamartwiania się neurotyczność i myśleniu o 500 scenariuszach a teraz derealizacja depresonalizacja i brak odbierania strachu podczas zagrozenia hehe
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Dzieciństwo to obiektywnie najszczęśliwszy czas dla człowieka bo tak jak wspomniałeś, żyjesz w ,,tu i teraz". Powodem zaś dla którego ludzie są nieszczęśliwi to permanentne ,,wycieczki" w przeszłość i układanie tysięcy scenariuszy przyszłości, najczęściej negatywnych.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Czasy piękne pomijając szkołę i towarzystwo szkolne. Siedziałeś w domu przy kompie grając sobie w csika, half life, hiroski i inne gierki i realnie ciebie to pochłaniało że zapominałeś o całym świecie. Tera człowiek wraca z roboty i nic mu się nie chce, tym bardziej znowu siedzieć przy kompie. ;/
  • Odpowiedz
derealizacja depresonalizacja i brak odbierania strachu podczas zagrozenia hehe

@h-f-h-f: mam podobnie, miałem epizod derealizacji i mimo że już w dużej mierze minął to od tamtego czasu przestaję stopniowo czuć wstyd i strach i robię w miejscach publicznych rzeczy na które mam ochotę przy całkowitym ₩¥!€baniu na innych ludzi xd
  • Odpowiedz