Aktywne Wpisy

Moseva +22
Jaką ściemę wciskasz sobie od lat?
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja zacznę: od jutra dieta ( ͡° ʖ̯ ͡°)

EDWARD_MORDAKE +16
Wariaty, co sie wczoraj o------o, przeżyłem incepcje XD
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,
Byłem sobie we śnie, skumalem się że to sen ale sceneria to był kościół, dużo ludzi, mówię a dla beki im powiem że to sen - ich oczy się zmieniły na czarne, każdy się na mnie zaczął gapić, creepy jak c--j, podeszła do mnie kobieta mówi "nie powinno Ciebie tutaj być" i pum nagle czerń, obudziłem się, nagle skumałem że to znowu jest sen,

Oczywiście, że nie byłem, mimo ze każda się zgadzala, a potem ghosting. To jest niesamowite.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
@razdwatrzy55: ty masz godnosc jakas? jak laska nie umie rozmawiac przez telefon to ona jest creepy. To jest podstawowa zasada na tinderze, nie chodz na spotkania z osobami, z ktorymi nie gadales over voice. Jak laska nie chce gadac to znaczy ze na 95% jest spieyrdolyna.
Unikniesz masy wlasnie creepy spotkan z amebami i wystawek
też tak myślałem do czasu
@kosmita: to gdzie mam niby szukać? Mieszkam w malym miasteczku, do większych mam kilkadziesiąt km i na nich bazuje.
Mam hobby, ale tam nir ma kobiet, a jak są to zajęte, emerytki czy gówniary
@programista15cm: xDD
No powodzenia
@ZardzewialyRower: jeszcze mi się nie zdarzyło żeby osoba z którą gadałem voice (bo nie musi być przez telefon) się rozmyśliła
@razdwatrzy55: nie no teraz to odleciałeś. Mam doslownie 2 kroki do pracy z domu, w ktorej zarabiam ponad przeciętnie. Po co mam w