Wpis z mikrobloga

nie polecam rozmawiac telefonicznie bo da niektorych lasek jest to dosyc creepy xd

@razdwatrzy55: ty masz godnosc jakas? jak laska nie umie rozmawiac przez telefon to ona jest creepy. To jest podstawowa zasada na tinderze, nie chodz na spotkania z osobami, z ktorymi nie gadales over voice. Jak laska nie chce gadac to znaczy ze na 95% jest spieyrdolyna.

Unikniesz masy wlasnie creepy spotkan z amebami i wystawek
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): >to po co tam siedzisz? Masochista? Przecież to pryzma odpadów, lumpeks z ciałami.

@kosmita: to gdzie mam niby szukać? Mieszkam w malym miasteczku, do większych mam kilkadziesiąt km i na nich bazuje.

Mam hobby, ale tam nir ma kobiet, a jak są to zajęte, emerytki czy gówniary
  • Odpowiedz
@kosmita: +1 ja się przeprowadziłem do miasta wojewódzkiego i od razu człowiek odżył, jak mieszkasz ze starymi i chcesz zaoszczędzić te kilka tysiaków na wynajmie to uwierz mi, że nie warto, bo za parę lat oddasz znacznie więcej pitosu, żeby mieć taka możliwość
  • Odpowiedz
Ja na długi czas odpuściłem aplikacje randkowe.Tracisz jedynie czas.Rozmowa się w teorii klei,rozmawiasz 3 godziny,umawiasz się na spotkanie................po czym lasce się coś "odwiduje".
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): > +1 ja się przeprowadziłem do miasta wojewódzkiego i od razu człowiek odżył, jak mieszkasz ze starymi i chcesz zaoszczędzić te kilka tysiaków na wynajmie to uwierz mi, że nie warto, bo za parę lat oddasz znacznie więcej pitosu, żeby mieć taka możliwość

@razdwatrzy55: nie no teraz to odleciałeś. Mam doslownie 2 kroki do pracy z domu, w ktorej zarabiam ponad przeciętnie. Po co mam w
  • Odpowiedz