✨️ Obserwuj #mirkoanonim Siema 2023 rok kolejny beznadziejny i bolesny rok nie było co prawda hardkorowo jak w 2020 gdzie prawie odebrałem sobie życie. Ale ten rok jest dla mnie na swój sposób wyjątkowo słaby i dobijający. Nigdy nie miałem takiego obrzydzenia do ludzi, świata i życia jak w tym roku czuję się jakbym żył w jakiejś dystopii, nie mam już powoli ochoty chodzić do lekarzy mimo licznych problemów zdrowotnych. Mam 21 lat natura sobie zrobiła żart i urodziłem się truecelem. Żyję tylko dla bliskich mi osób i marzę tylko o jednej rzeczy niczym więcej chcę mieć w miarę znośną egzystencję. Ja wiem, że już przegrałem życie i nie mam potencjału genetycznego. #przegryw
Siema
2023 rok kolejny beznadziejny i bolesny rok nie było co prawda hardkorowo jak w 2020 gdzie prawie odebrałem sobie życie. Ale ten rok jest dla mnie na swój sposób wyjątkowo słaby i dobijający. Nigdy nie miałem takiego obrzydzenia do ludzi, świata i życia jak w tym roku czuję się jakbym żył w jakiejś dystopii, nie mam już powoli ochoty chodzić do lekarzy mimo licznych problemów zdrowotnych. Mam 21 lat natura sobie zrobiła żart i urodziłem się truecelem. Żyję tylko dla bliskich mi osób i marzę tylko o jednej rzeczy niczym więcej chcę mieć w miarę znośną egzystencję. Ja wiem, że już przegrałem życie i nie mam potencjału genetycznego.
#przegryw
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim