Aktywne Wpisy
aBuu +892
pierwszy wpis po 11 latach od założenia konta. Po porostu jestem małomówny.

ChlopoRobotnik2137 +164
Gotowanie na szlaku:
Obsmażyć cebulkę w oliwie
Dodać tuńczyka
Zagotować wodę
Wsypać płatki ziemniaczane i dodać 2 plasterki cheddara
Obiad gotowy
#zlomkiemprzezswiat #pct #pacificcresttrail #gotujzchlopem
Obsmażyć cebulkę w oliwie
Dodać tuńczyka
Zagotować wodę
Wsypać płatki ziemniaczane i dodać 2 plasterki cheddara
Obiad gotowy
#zlomkiemprzezswiat #pct #pacificcresttrail #gotujzchlopem
źródło: image_picker_3BF80580-B068-4A63-9676-8A989670FC8C-10520-000001375068C065
Pobierz

@mirko_anonim: Oceniają i mają w dupie jednocześnie - jak widzisz agresywnego patola co drze japę to stwierdzasz "debil" idziesz bokiem zapominasz po 10 sekundach.
Jak widzisz super laseczkę, eleganckie kozaczki i spódniczka myślisz "wow ale lalka, brałbym" po czym idziesz dalej, zapominasz po 10 sekundach i dalej
@mysliciel-z-internetu: mało kiedy oglądam, bo wygaduje takie brednie, że szkoda gadać… w ogóle cały redpill jest zafiksowany na psychologi ewolucyjnej, której dowody słuszności opierają się głównie na badaniach ankietowych… a jak to z badaniami ankietowymi jest to wszyscy wiemy: ludzie jedno deklarują, a drugie robią. Totalnie pomijają znaczenie wyglądu i tego jak wyglądał dom w okresie wczesnodziecięcym człowieka (teoria relacji z obiektem).
────
@kaminari: to idź do centrum handlowego, krzyknij na głos, że jesteś homo tylko bardziej wulgarny sposób, a potem spróbuj się z jakąś laską, która to słyszała i widziała, że to ty krzyczysz jak jakiś psychol, umówić albo zakumplować
@Dietetyq: dobra Paweł, ale po 10 sekundach to ja na pewno nie zapomnę świra co drze japę jak chory psychicznie, po roku tak, ale nie po
@mirko_anonim: Ale ty przeczytałeś co napisałem? Powiedziałem że akcja kiepska i że ludzie mają w ciebie w------e dopóki nie zrobisz czegoś memicznego. Po czym wyjechałeś z o--------m akcji. XD Jeżeli zachowujesz