Aktywne Wpisy

moll +120
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +96
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Senior Developer, 14 lat w IT. Żona jeszcze na urlopie macierzyńskim, jedno dziecko. To był dobry rok, a jak u Was? ( ͡° ͜ʖ ͡°) # it #podsumowanieroku
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: IMG-1759
PobierzDobry Rok XD
Z fartem Mirku
Komentarz usunięty przez autora
@rzuf22: to ironia, prawda?
Jeżeli to netto UoP to wynik okej ale da się lepiej.
natomiast za granicą zdarzają się kontrakty po 100€ za godzinę i takimi kontraktami bym się interesował mając tyle lat doświadczenia, wystarczy sięgnąć wzrokiem trochę dalej
Jest jeszcze overemployment którym też można znacząco podnieść zarobki
────────────────────
@NieBendePrasowac: to jakieś 20-25k na rękę, zależnie jakie opodatkowanie. No chyba, że do tych 370k wliczył VAT to już w ogóle xD Czasami ludzi lubią sobie podawać ile hajsu przychodzi im na konto i robić to z VATem, bo więcej.
W ogóle mam wrażenie że poprzeczka jest zawieszona nisko i większość ludzi u nas w IT bimba, jest mało ludzi z pazurem którym się chce.
Jedyne co mi przeszkadza w kilku
Z ostatnim też się zgodzę, ofert nie brakuje ale częściej widuje widełki 170-190 niż 200-400. No nic, trzeba to przeczekać I cisnąć dalej. Ja i tak mam zamiar przejść w wieku 40 lat na emeryturę ewentualnie zostawić sobie 1/2, 3/4 etatu na jakiejś ciepłej posadzce u zachodniego
@Wygryw_z_wyboru: nikt ci nigdy takiej nie zaoferuje jeśli jedyne co potrafisz to crudy na 2 etaty. ale pomarzyć można