mirko_anonim mirko_anonim 07.12.2023, 23:14:18 0 + ✨️ Obserwuj #mirkoanonim.>dostań rzut mieszkania od dewelopera.>otwórz w audtocadziemeasure distance.>meble są rzeczywistych rozmiarów, a nie zmniejszone o 80%c---------------a.jpgAż dziwnie się poczułem, że na tym nie chcą mnie oszukać xD#nieruchomosci #mieszkanie─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: heracinsky· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko AnonimPokaż spoiler
CePeK CePeK 07.12.2023, 23:37:28 via Wykop 2 + Szczerze to już dawno nie trafiłem na rzut od dewelopera z pomniejszonymi meblami. Inna sprawa, że zazwyczaj dają jeden z najmniejszych możliwych rozmiarów do znalezienia w sklepie.
Miszcz_Joda Miszcz_Joda 08.12.2023, 06:20:57 via Wykop 1 + Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia... Pokaż treść
qesq qesq 08.12.2023, 07:20:00 via Wykop 0 + @Miszcz_Joda: oj ja kupowaliśmy mieszkanie 3 lata temu to była klasyka. 30cm blaty kuchenne itp atrakcje
mirko_anonim mirko_anonim 08.12.2023, 09:36:01 via mirko.proBOT 0 + Anonim (nie OP): @CePeK: pomierzyłem swoje obecne dla porównania i nawet całkiem normalne dali. Albo ja mam teraz jakieś ultra małe ( ͡° ͜ʖ ͡°). ─────────────────────· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Zaakceptował: RamtamtamSi
.>dostań rzut mieszkania od dewelopera
.>otwórz w audtocadzie
.>meble są rzeczywistych rozmiarów, a nie zmniejszone o 80%
Aż dziwnie się poczułem, że na tym nie chcą mnie oszukać xD
#nieruchomosci #mieszkanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi