Aktywne Wpisy

daeun +94
Uprzejmie informuje że nicki wszystkich osób shitpostujacych w godzinach strajku zostaną zarchiwizowane i dopisane do listy wstydu, jako zdrajcy spolecznosci sympatyzujacy z reżimem Michaiła Białka. #wykopgate20

Wrrronika +6
C-cześć czy mogę z Wami pójść na chińczyka czy trzeba Was najpierw poznac?

Normalnie bym nie odpisał na taki "bait" ale Ci odpiszę bo akurat mam chwilę.
1. Za długi tekst, jak szukasz porad, to pisz konkrety, bo nikt nie ma czasu tyle czytać
2. Nie żyj przeszłością, to jest nieważne co było w podstawówce czy liceum, było to było i minęło, teraz jesteś (masz być)
───────────────
@mirko_anonim: No to oświeć nas jak ma niby nad tym pracować co ma zrobić skoro ma 30 parę lat i tego w sobie nie wykształcił? Ma się zapisać na boks, kupić motor, zrobić dziary, łazić samemu po barach, zagadywać na bezczela każdą jedną babkę od 16'latki po 50 latkę xd?
Pytam nieironicznie, ok jestem w
@Dietetyq: zresztą sam widzisz. Jak ktoś tego nie czuje i nie potrzebuje to po co ma to robić? A drugi to robi, bo czuje duża
1. Jak ktoś chce - nie musi czytać. Jak ktoś chce - dziękuję za odpowiedź.
2. Nie żyję tym, tylko opowiadam jak było dawniej.
3. Nie o to chodzi. Chodzi o to, aby nikt sobie nie pomyślał, że jestem jakimś nieudacznikiem życiowym skoro w takim wieku jestem sam. A nawet wręcz odwrotnie.
Niestety tak jak na moim przykładzie pisałem - we mnie widziano więcej wad niż zalet.
@mirko_anonim: jesteś jednocześnie narcystyczny i słabeusz. Czyli coś co nigdy nie pyknie z kobietą.
Narcystyczny jesteś bo ciągle myślisz o tym co pomysla o Tobie inni, jaki obraz ciebie sobie wyrobia. Napisales ta długa historie starannie dobierajac srodki żeby sprawić wrażenie, które miałeś ochotę sprawić.
A po drugie nie masz jaj. Ciągle mówisz o kobietach, o ich aktywności względem Ciebie, tym na co
@mirko_anonim: biernym, aspołecznym smutasem, który mysli, ze jest tym co napisal po tym co cytuje. Naprawdę nikomu twoje zloto i praca nie jest potrzebne do spędzania z toba czasu
Gdybyś chociaż był przytyrany na siłowni, ale po co tam dbac o sylwetkę, co ?
Pamiętaj, że wiele osób jest wycofanych społecznie od najmniejszych lat, wychowanie bez wzorców męskich + ucieczka w świat fantazji,nauki, gier komputerowych. Popęd tłumiony przez masturbacje albo wyparty, zagłuszony. Kompleksy, brak wiary w umiejętności poderwania laski to wszystko się na siebie nakłada i zazębia.
Nie każdy kto nie chciał w gimnazjum lasce włożyć "rękę w gacie"
@programista15cm: Ale Ty robisz jakieś projekcje swoich zachowań na całą populację męską + strasznie wszystko trywializujesz. Naprawdę niema nic pomiędzy napakowanym, agresywnym, kipiącym testosteronem facetem a #!$%@? w okularach co się boi własnego cienia?
Dlaczego niby każdy musi łazić na siłkę i mieć wielką łapę i klatę - czy każda laska musi mieć fit figurę i brzuch
@Dietetyq: Ty to powiedziałeś. A ja miałem na myśli, że zarys sylwetki i odrobina miesni to coś co lubią rozowe. Zwłaszcza mietosic i potem ciężko oddychaja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Dietetyq: możesz w ogóle nie mieć znajomych. Tylko umyka Ci sedno. Rozumiesz różnice między nie mieć znajomych bo nie potrafisz ich mieć, nie potrafisz nawiązać znajomości, relacji z ludźmi,
A nie mieć znajomych, mimo że się kiedyś miało, umie w relacje i może je nawiązać w dowolnej
I leczeniem nie jest szukanie znajomych żeby wyglądać na kogoś kto ma znajomych tylko naprawa charakteru i nie bycie zjebkiem