Aktywne Wpisy

gedzior84 +2090
Mircy, chyba udało mi się pokonać nowotwór :)
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
Dajcie kilka plusów na pokrzepienie, bo właśnie jestem po operce.
Kamień z serca i guz z trzustki...
#nowotwory #zdrowie #zebroplusy
źródło: IMG_20250716_203324
Pobierz
Foxing +202
Restauracje w #polska kompletnie p----------o i odkleiło od zarobków przeciętnego człowieka. Pizzerie w szczególności └[⚆ᴥ⚆]┘
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
#pizza #pysznepl #takaprawda #gastronomia
źródło: Screenshot 2025-07-16 at 19-34-06 Pizzeria Maximus Czeladź - Zamów z Dostawą Pyszne.pl
Pobierz

Co o tym myślicie. Chłop se pojechał do rodziców pomóc w remoncie. Sam mówił, że będzie więcej czekania, niż robienia, jak będzie schło itd a przez bite 5 godzin nie odezwał się nawet słowem, bo nagle się okazało, że miał tyle roboty. Nie miał przez ten czas nawet jednej minuty, żeby napisać choć jedną wiadomość kocham cię czy cokolwiek, żeby chociaż człowiek wiedział, czy wszystko jest ok i żeby był jakiś minimalny kontakt. W takiej sytuacji drugiej osobie jest tak po ludzku po prostu przykro. Skończyło się awanturą i wyzywaniem od atencyjnych księżniczek, bo według mnie nie jest to normalne w związku, żeby przez 5 godzin nie dawać znaku życia i nie myśleć o drugiej osobie. I oczywiście nie była to pojedyncza sytuacja. Według was to normalne?
#logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: tak, że księżniczka nie może wytrzymać na dupie przez 5 godzin bez atencji
Masz rację, nie jest to normalne. Oczywiście twoje zachowanie. Osaczylas chlopa swoimi mackami jak ośmiornica i zegar już tyka jak będzie miał dość i cie zostawi. A później płacz jacy to faceci źli i że już nie ma normalnych facetów xd