Aktywne Wpisy

No_mad +649
Z okazji dnia kobiet, życzymy wam przede wszystkim równouprawnienia, czyli:
- tego samego wieku emerytalnego,
- komisji i ćwiczeń wojskowych,
- tych samych zasad przy rekrutacji gdziekolwiek,
- równego traktowania w sądach rodzinnych i karnych,
- równego wkładu do budżetu.
- tego samego wieku emerytalnego,
- komisji i ćwiczeń wojskowych,
- tych samych zasad przy rekrutacji gdziekolwiek,
- równego traktowania w sądach rodzinnych i karnych,
- równego wkładu do budżetu.

z0mb1e +48
Widzisz taki tekst i zaczynasz się obawiać:
"Ukradli mu 90000zł, choć nie podał oszustom żadnych danych logowania do banku, ani żadnych istotnych danych osobowych (!). Nie instalował też żadnej lewej appki.
Rozmawialiśmy wczoraj z Markiem, który opisał jak padł ofiarą scamu:"
#
"Ukradli mu 90000zł, choć nie podał oszustom żadnych danych logowania do banku, ani żadnych istotnych danych osobowych (!). Nie instalował też żadnej lewej appki.
Rozmawialiśmy wczoraj z Markiem, który opisał jak padł ofiarą scamu:"
#
źródło: HC013RGXsAAxhCj
Pobierz

Mirki, mam spory problem z #libido u dziewczyny, a raczej z jego brakiem. Wszystko zaczęło się trzy miesiące temu, kiedy straciła chęć z tygodnia na tydzień, ja znów cierpię i powoli się łamię przez zbyt duże potrzeby których nie jestem w stanie zaspokoić. Ona tłumaczy że ma tak w okresie przesilenia, ja zaś podejrzewam że to zaawansowana choroba tarczycy #hashimoto, bo wskazywały by na to też inne objawy jak zupełny brak energii i puchnięcie (nie, nie tycie), ponadto przyznała mi się że miała zdiagnozowane kilka lat temu, lecz nie odczuwała negatywnych objawów. Zmusiłem ją do zapisania się do endokrynologa.
Jednak że, czy macie inne sugestie dotyczące takiej sytuacji? Czy ogóle moje podejrzenia są podstawne? Czego mogę być pewien to to że nie ma bolca na boku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#s-x #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: takiej wymówki jeszcze nie słyszałem XD A może coraz wyższe stężenie CO2 w atmosferze też ma wpływ XD zadaj sobie pytanie tak z jej punktu widzenia, co ona traci z twojej strony jak zaczyna się "przesilenie", bo najwyraźniej nic nie traci