Aktywne Wpisy

Jakie macie najwcześniejsze wspomnienie, które jesteście w stanie przywołać?
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.
Moje jest z przedszkola (3 lata). W ciągu dnia byłem przenoszony między grupami kilka razy. Był grudzień, na dworze było już ciemno. Do tej pory pamiętam, jak przyszedł odebrać mnie ojciec po kilku godzinach spóźnienia. Miał ku temu powód, matka tym bardziej nie mogła mnie odebrac. W płaczu zdejmowałem ostatni worek na buty w szatni - był czerwony w białe grochy.

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@mirko_anonim: Kilkudziesięciokrotnie od razu napisz, po co się rozdrabniać.
@mirko_anonim: sciana to dla kobiety bardziej 52 - 53 rok zycia, wiec jeszcze troche musisz obnizyc wymagania
@przegryw162cm: Dokładnie tak, bo dla młodszych już za stara a facetów w podobnym wieku i do tego wolnych jet mało. Chociaż co bardziej zadbana ma szanse na młodszego, ale to już nie to samo co wczesniej, że każda ma atencje bez względu na wygląd. (pomijając choroby genetyczne itp chociaż i takie łapią desperatów)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: ściana to zbiorowe urojenia redpillianów. Kobieta 36 lat jak ma czystą kartę, nie ma jakiejś potężnej nadwagi czy potężnych wad w wyglądzie to w dobrze zarabiających normikach przebiera jak menel w śmieciach.