✨️ Obserwuj #mirkoanonim Chyba z 1000 razy słyszałem jak para kamerdynerska szczyci się znajomością ciekawych i nieturystycznych miejsc w Bangkoku. "Turyści w prawo, to my w lewo". Tymczasem oglądam już chyba ich czwartego wypierda z Bangkoku i pokazali tylko centra handlowe i Lumpini Park, czyli miejscówkę, która pojawia się w każdym zestawieniu atrakcji turystycznych.
@mirko_anonim: Zdziwienie przewidywalnym tak, że po prostu oczywistym zachowaniem ludzi ułomnych jest u mnie w tym momencie mniejsze niż zdziwienie, ze takie coś ktoś napisał z anonima.
@mirko_anonim: Rozumiem że z anonima bo wstydzisz się że ich oglądasz? Rozumiem, ale to nie wstyd. Ktoś musi a dzięki tobie np ja już nie musze bo streściłeś ich ostatnie odcinki. Więcej odwagi.
@mirko_anonim: trzeba być niezłym desperata żeby ich oglądać. Ani się pośmiać, ani nawet nie ma o czym podyskutować, żeby sobie robić taką krzywdę oglądając toksycznego wioskowego gnoma.
@mirko_anonim: Nie wiedziałem, że można bez konta coś napisać, to dla mnie nowość. Może wyjaśniać sprawę, ale nie wiem też po co ktoś ogląda tych kamerdynerów. Przy tym klapek to wydaje się reżyserem kina akcji.
Chyba z 1000 razy słyszałem jak para kamerdynerska szczyci się znajomością ciekawych i nieturystycznych miejsc w Bangkoku. "Turyści w prawo, to my w lewo". Tymczasem oglądam już chyba ich czwartego wypierda z Bangkoku i pokazali tylko centra handlowe i Lumpini Park, czyli miejscówkę, która pojawia się w każdym zestawieniu atrakcji turystycznych.
#popaswpieprz #raportzpanstwasrodka #raportzakcji #wyluzujwazji
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Chyba widzom się nudzi (zgodnie z przewidywaniami) ( ͡° ͜ʖ ͡°) Powrót na magazyny i przeprosiny z komornikiem wydają się być nieuniknione
źródło: Screenshot 2023-12-18 122906
Pobierz─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero