Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#s--s czy to normalne ze Wasz niebieski dochodzi tylko w jeden sposob? Pytanie skierowanie glownie do #rozowepaski

Moj sobie ubzdural ze tylko i wylacznie polykanie. Mozemy cala noc sie kochac a on nie dojdzie bo podnieca go co innego.

Jak na poczatku mi to nie przeszkadzalo to teraz po paru miesiacach polykania co pare dni to mnie po prostu meczy. I jeszcze jakby mial maly wytrysk to byloby ok ale czasami ma tak duzy ze ledwo moge polknac. Ale co jest gorsze to podejscie - podchodze do tego jak do robotki recznej i mysle o rzeczach do zrobienia na nastepny dzien i nie ma w tym w ogole pasji ani "czaru". Da sie to jakos zmienic by dochodzil inaczej?

Ostatnio zaczal tez mowic o odlozeniu troche spe*my przez 3 lub 4 tygodnie do zamrazarki i chcialby zobaczyc jak cala szklanke polykam... Nie wiem czy jestem w stanie to zrobic

#logikarozowychpaskow #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@m4rio: Ten odcinek chyba nazywał się Urgo czy jakoś tak.
Przeszli na planetę a potem wrócili na bazę i była inba bo okazało się że są robotami nie zdając sobie z tego sprawy, a oryginalna ekipa została uwięziona na planecie. Gość obcy - urgo, podmienił ich bo potrzebował ludzi na serwis swojej bazy.

Ale to była chyba kontynuacja tego odcinka kilka sezonów później już nie pamiętam. W każdym razie on
  • Odpowiedz