Aktywne Wpisy

BananowySok +397
Nie wiem ilu z Was planuje wziac udzial w strajku w ten weekend. Osobiscie ide krok dalej, czas sie zawijac z tego k--------a.
To byla przyjemnosc mirkowac z Wami przez te nascie lat i przezyc kilka perm banow.
Narazie!
#usunkonto #wykopgate20 #odezwadomirkowimirabelek #afera #pozegnanie
To byla przyjemnosc mirkowac z Wami przez te nascie lat i przezyc kilka perm banow.
Narazie!
#usunkonto #wykopgate20 #odezwadomirkowimirabelek #afera #pozegnanie

iustus +593

#s--s czy to normalne ze Wasz niebieski dochodzi tylko w jeden sposob? Pytanie skierowanie glownie do #rozowepaski
Moj sobie ubzdural ze tylko i wylacznie polykanie. Mozemy cala noc sie kochac a on nie dojdzie bo podnieca go co innego.
Jak na poczatku mi to nie przeszkadzalo to teraz po paru miesiacach polykania co pare dni to mnie po prostu meczy. I jeszcze jakby mial maly wytrysk to byloby ok ale czasami ma tak duzy ze ledwo moge polknac. Ale co jest gorsze to podejscie - podchodze do tego jak do robotki recznej i mysle o rzeczach do zrobienia na nastepny dzien i nie ma w tym w ogole pasji ani "czaru". Da sie to jakos zmienic by dochodzil inaczej?
Ostatnio zaczal tez mowic o odlozeniu troche spe*my przez 3 lub 4 tygodnie do zamrazarki i chcialby zobaczyc jak cala szklanke polykam... Nie wiem czy jestem w stanie to zrobic
#logikarozowychpaskow #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: ezgif-4-c26dfdc07e
Pobierzźródło: 14axl4
Pobierz@Zarzutkkake Zarzuta czy nie?
@mirko_anonim: hahaha XDDDDDDDDDDDD
Przeszli na planetę a potem wrócili na bazę i była inba bo okazało się że są robotami nie zdając sobie z tego sprawy, a oryginalna ekipa została uwięziona na planecie. Gość obcy - urgo, podmienił ich bo potrzebował ludzi na serwis swojej bazy.
Ale to była chyba kontynuacja tego odcinka kilka sezonów później już nie pamiętam. W każdym razie on
źródło: 7b9a6a4bcabe6cb5fcebc0dbad779ec8b0f39e98a7637215fbfb67ade77f362d
Pobierz─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta