Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Mam to samo w przeciągu 5 miesięcy miałem 10 spotkan i za każdym razem gadka była wszystko fajnie a zaraz pisze mi że Fajny że mnie facet ale nic z tego nie będzie albo ghosting. Hipergamia kobieca robi swoje i twój ryj..
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: musisz zrozumieć że brak chemii, nie było tego czegoś itd to tylko grzeczne zamienniki stwierdzenia
nie podobasz mi się wizualnie
jakbyś był przystojny to uwierz mi ostatnią rzeczą byłaby ocena jak się zachowujesz
I albo laski piszą to zaraz po spotkaniach albo jak trafiasz na ławkę rezerwowa i widza że zaczynasz się wkręcac za bardzo - to chociaż tyle dobrego że nie leci ghosting
I nigdy nie nakręcaj się
  • Odpowiedz
Najbardziej wkurzające jest gdy kobiety piszą ci, że "szukają normalnego faceta"

@mirko_anonim: "No ale przecież tak jest o co chodzi, wystarczy być normalnym i same babki zagadują w sklepie, na uczelni. A jak jesteś skryty i nieśmiały to polecam taką aplikację tinder, słyszałeś może? Wklejasz tam swoją fotkę ja miałem akurat taką jedną fajną z planu teledysku co go kręciliśmy rok temu i powiem Ci jestem zaskoczony. Kupa miłych dziewczyn
Dietetyq - >Najbardziej wkurzające jest gdy kobiety piszą ci, że "szukają normalnego ...

źródło: z26539707Q,Mikolaj-Smieszek

Pobierz
  • Odpowiedz