Aktywne Wpisy

sildenafil +264
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Ktoś mi coś doradzi? Jestem w związku, wszystko jest ok.
Przeszkadza mi jedna rzecz, która akurat dla mnie jest istotna.
Facet ma swoje mieszkanie. Duże, drogie. W związku z tym nie planuje zakupu innego.
Ja nie mam. Zawsze zakładałam, że jak znajdzie się ktoś odpowiedni to dokonamy zakupu razem np małego dwupokojowego mieszkania.
Mnie nie stać na zakup i zaciągnięcie kredytu samej i pewnie nie będzie. Zanim odłożyłabym to ceny będą razy dwa. Nie zarabiam jakoś mało ale przy cenach nieruchomości musiałabym liczyć odkładać latami i dziadować a nie chce tak żyć.
Zastanawiam się co zrobić bo jednak jest to dla mnie duża przeszkoda i będzie blokować ewentualne plany na przyszłość takie jak np jedno dziecko bo nie wyobrażam sobie macierzyństwa bez tej stabilności którą daje nawet małe mieszkanie na wspólny kredyt.
#pytanie #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
nie wiadomo, co będzie z bk2%, niektóre banki przestają przyjmować wnioski
─────────────────────
─────────────────────
Odkładaj sobie pieniądze w razie czego i już. A tu go wspieraj finansowo za rachunki czy pomóż z obowiązkami. No kuźwa. Co to za równanie w dół?
─────────────────────
─────────────────────
Normalna osoba by sobie mieszkała z facetem i dokładała się do czynszu pare stówek, a nie starała się usprawiedliwić swój materializm.