Aktywne Wpisy

jmuhha +6
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 20-22k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
źródło: 1000025583
Pobierz
kopek +2
Co myślicie o wynajmie nowego auta w salonie?
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto
Za skodę octavie 2026 r. za 131 tys, placilbym 2k na miesiąc przez 4 lata to wychodzi 96 tys + wklad 13 tys suma 109 tys zl.
Ale w racie mam cały serwis, ubezpieczenie OC i ac, assistance, auto zastępcze - żadne dodatkowe koszta mnie nie obchodzą- place tylko za paliwo no i ratę.
Co myslicie?
#auto #samochody #noweauto

No i nie mów do siebie nieładnie.
Mi to raczej brzmi jak schizofrenia, a nie ocd.
W krajach, gdzie głosy są czymś dobrym, to te głosy to są najlepsi kumple. No, ale jak sobie głos obierzesz za największego wroga, to orasz siebie jak największego wroga.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────
Jest możliwe. Ludzie robią tak codziennie, ale niekoniecznie pod postacią wewnętrznego głosu.
Musisz uwierzyć, że możesz, bo to twój głos - może barwa trochę inna, ale to twój głos. Możesz wyobrazić sobie, że mówisz do siebie cudzym głosem, kogoś kogo znasz. W ten sposób ogarniesz 50% roboty - w taki sposób głos
Albo coś podobnego.
No i w pewnym sensie, nie masz do końca wolnej woli odnośnie tego, co czujesz. Emocje odczuwasz i to nie tak, że sobie
https://youtu.be/Bbt5Rl4BIFE?list=PL1n30s-LKus4wKy6tSVR4LjHIGrwkWC1u
───────
Uśmiechaj się. Jak będą chcieli porozmawiać, to sobie porozmawiacie. Od patrzenia się nie umiera. Musisz przyzwyczaić się do kontaktu wzrokowego.
Widziałeś kątem oka jak się wpatrują, czy widziałeś to patrząc na wprost? W widzeniu peryferyjnym widać jedną wielką kupę i można sobie wszystko wmówić, a zwłaszcza to, że się w ciebie ludzie wpatrują.