Wpis z mikrobloga

• 1
@mirko_anonim Wiele lat temu miałem niższą samoocenę. Nie jestem przystojniakiem ale patrząc na mnie nie pękają oczy. Ciężko mi nawiązać bliższy kontakt z kimś. W pewnym momencie odkryłem że wiele osób ma wady tak jak ja. Często obawiają się mnie i swoich wad podobnie jak ja to mam. Otworzyłem się trochę na ludzi i że żyje trochę innymi rzeczami, ciężko mi było i tak znaleźć interesujące osoby. Przy dużej skali poznawania
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: No, na twoim miejscu skupiłabym się na pracy i zarabianiu $$$. Później jakiś sport(dla siebie) bardzo duzo daje i podróze. Nie myśl o laskach, jak coś ma sie trafić to się trafi. Jak masz ciśnienie na mityczne segzy to to Ci zawala łeb. Poważnie w zyciu są lepsze rzeczy niz wkładanie, całowanie czy trzymanie za ręce, a finalnie to się i tak skończy że po paru latach nie będziecie
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim Raczej nie lubię ludzi bo w większości są dla mnie mało atrakcyjni intelektualnie raczej z wzajemnością. Nie wydaje mi się żebym był dał nich interesujący ale mam przesłanki że to moje uprzedzenie do siebie. Nie nadaję się na doradcę ale wydaje mi się że powinieneś zacząć od small talks z kimkolwiek przy jakiejkolwiek okazji. Nie żeby kogoś poznać ale żeby się oswajać w swobodnym kontakcie. Nic nie tracisz. Najwyżej ktoś
  • Odpowiedz
Czuję się potwornie samotnie i coraz częściej mi to siada tak bardzo na banie, że ciężko mi się skupić na moich celach i obowiązkach.

@mirko_anonim: nio z wiekiem będzie tylko coraz trudniej. Tutaj 36lvl, ale nie mogę napisać niczego co by pomogło.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim za bardzo to rozkminiasz. Ludzie sa rozni, a jednak kazdy jest tylko czlowiekiem. Jak bedziesz rizkminial takie rzeczy, to nie bedzie to wychodzilo naturalnie. Czlowiek sie zmienia inroznie to bywa. U mnie wplyw na brak znajomosci mialo otoczenie w jakim sie znajdowalem. Wyjechalem i nagle w moim zycou pojawilo sie mnostwo osob. Ludzie przychodzą i odchodza, tak to bywa. Na pocztek polecam ci grupy w stylu poznajmy sie na fb.
  • Odpowiedz
Mam bardzo podobną sytuację do Twojej, też zaraz 23 lata, kończę studia i wiele wspólnego z tym co napisałeś wyżej. Chętnie z Tobą popiszę, jeśli chcesz - pisz na priv.
ps konto nowe, bo założyłem żeby tu odpisać
  • Odpowiedz