Aktywne Wpisy

Amigoyamigo +53
Moja narzeczona nie chce żebym szedł z nią na ślub przyjaciółki. Dziwna sprawa ale argumenty są takie, ze nie znam jej znajomych i się będę nudził. To jest normalne czy boleć na boku? Nie rozumiem takiego zachowania. Oczywiście pytałem jej o to, to się obraża ze naciskam i mam skończyć dramatyzować
#zwiazki
#zwiazki
wshk +108

@mirko_anonim: Mocno to iluzoryczne jest, tj. możesz ale to wszystko wymaga PRACY i przezwyciężenia swoich przyzwyczajeń. Nawet jakbyś miał nwm iść sobie pograć w golfa, pójść na kurs grania na perkusji, kurs produkcji muzyki cokolwiek i miałbyś na to czas i pieniądze TO JAKOŚ TAK KURDE SIĘ NIE CHCE xd
Ja to mówię ze
@PoznanskaSzneka: To nie są pigulkowe brednie, tylko tradycyjne przekonania, czyli jak wszystkie tradycyjne przekonania, prawdziwe. A wynikają one z tego, że kobieta po 35 roku życia, jeżeli nie spełniła swojej kobiecej roli i nie została matką, to już nią najpewniej nie zostanie. Natomiast facet może wypełniać męskie rolę (ojca, obrońcy, żołnierza, myśliwego itp) jeszcze po 50.
@mirko_anonim: Idź do lekarza, bo to nie jest normalne.
Polska jest krajem europejskim któremu to bliżej już do zachodu niż do wschodu, to jest ścisła topka światowa - poziom zamożności przeciętnego Polaka to 78 PROCENT średniej unijnej a Ty malujesz obraz
walisz oczywistości, w Twojej definicji "dobrze" to żyje top 1% na świecie -
źródło: im-701003
Pobierz