Aktywne Wpisy

dariusz44 +85
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
kurde_ +14
Wziąłem za żonę kobietę która jest niestabilna emocjonalnie. Jest p----------a. Teraz po ślubie to wychodzi. Odcina mnie od znajomych od rodziny snuje jakieś teorie spiskowe. Nie mogę nic porobić poza domem chociażby ogarnąć auto czy pomóc bratu na budowie bo zaraz mi p------i że nie poświęcam jej i dziecku czasu. Czuję się jak w psychiatryku. Z chęcią wziąłbym rozwód ale mam z nią kilku miesięcznego syna #gorzkiezale #zwiazki

Dlaczego większość ludzi źle patrzy na kawelerow skąd taka nienawiść do ludzi którzy są singlami jak by ktoś był zbrodniarzem wojennym jakimś o co chodzi. Ja tam nie wnikam co ktoś robi w życiu niech każdy swój droga idzie, a niektórzy tak mocno lubią się interesować takimi rzeczami. Przykład Kaczyński op jest singlem a większość mówi że jest jakimś gejem czy coś o co chodzi ludziom. Że ktoś lubi być sam albo ma ciężki charakter jakiś to jest zwyrodnialcem jakimś? #rozowepaski #niebieskiepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: "OP" to "original poster" (no chyba że to Ty jesteś Kaczyńskim ( ͡° ͜ʖ ͡°)), ale ludzie go nie lubią za całokształt, a nie za bycie kawalerem. I nie wiem, gdzie Ty widzisz tę nienawiść.
Spokojnie, przy odpowiedniej dziewczynie się chłopak wyrobi, ta która go wybierze, zrobi z niego mężczyznę jeszcze, problem jest w tym, iż bardzo mało jest wartościowych dziewczyn, które rozumieją swoją rolę.
@olokynsims: XD Tak, tak. Kobieta zrobi z faceta mężczyznę. Tak samo jak zrobiły to jego samotna matka, siostra, babcia i nauczycielki w szkole. Partnerka to raczej wymaga od faceta żeby był mężczyzną zanim się z nim w ogóle jeszcze zwiąże.
szkoda że taki shaming wjeżdża w kawalerów, diviarzy, zakolaków, grubasów - ale symetrycznie laski które robią OF czy mocniejsze tematy za $, są singielkami z wyboru, albo są grube jak bela to już props i "go girl, let's do it!"
@olokynsims: haha nie znam ŻADNEGO przypadku w którym to facet zmężniałby aka "wyrobił się" PO znalezieniu laski
Wiadomo, że laska to jest postać co stoi z kwiatami na linii mety - jak facet zrobi wszystko co trzeba, to zdobywa
Wychodzę z dewizy: żyj i daj żyć innym.
Ja jestem starym kawalerem po 30, z własnego wyboru. Nie będę na siłę unieszczęśliwiał kogoś, szkoda by sobie jakaś kobieta zmarnowała czas przy mnie.
──
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi