Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): 100% racja. Sama byłam taką osobą i przez to znam doskonale ten bałagan w głowie i brak umiejętności dogadania się sama ze sobą. Dobrze, że mam to już za sobą, ale co spierdzieliłam w swoim życiu przez to to moje.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz
Jeżeli widzicie na tinderze pannę w wieku 35 która szuka od 5 lat chłopa, z pięknym opisem, magistrem, mnóstwem zainteresowań w tym tatuażami, podróżami i kotem albo psem, ze zdjęciami pokazującymi piękną sylwetkę, być może z jakimś małym defektem budowy ciała który sprawia że dziewczyna nie wygląda jak modelka to możecie strzelać w ciemno że to ten typ osoby którą opisałam, tylko że ta osoba nie jest jeszcze świadoma tego jakie ma
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): @Linnior88:

Pępowiny nigdy nie odcina dziecko tylko osoby dorosłe i na dodatek nie sama rodząca tylko ktoś z zewnątrz który ogarnia całą sytuacje na spokojnie, w tej metaforze przychodzi mi na myśl że jest to rola ojca i na to by wychodziło że to on w związku powinien to zrobić, a teraz kobiety nie akceptują żadnej roli męża w wychowaniu dzieciaków bo dziecko jest zawsze kobiety
  • Odpowiedz