Wpis z mikrobloga

Żadna kobieta nie suszy mu głowy, nie grozi rozwodem, nie kłóci się, nie użera z dziećmi ani nie płaci alimentów. Brak zobowiązań sprawia, że może sobie pozwolić na piwerko, czipsy i granie w gierki.

@mirko_anonim: To tak może wyglądać w związku, może czasem trzeba sie pokłócic, ale to już zależy od ludzi jak często i intensywnie. Nie wiem czemu miałbym nie grać w gierki przy piwie w związku, nigdy mi
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Wielu pracuje sobie zdalnie jako programista albo przynajmniej zarabia te >5k

Ja pracuje zdalnie za 3500 do ręki, ale spoko, pogodziłem się z tym, że własnej rodziny już nie będę miał (37 lvl here i prawik), więc mi to pasuje.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: generalnie niezależnie w jakiej sytuacji życiowej jesteś zawsze możesz być szczęśliwy / nieszczęśliwy - nie da się tego z zewnątrz ocenić, obiektywnie to co opisałeś może być dla jednego pięknym snem (lekkie i przyjemne życie bez zmartwień, na gierki kasa jest, dach nad głową też, jedzonko jest, pogadasz coś z matką, czy tam psa sobie masz) a dla innego totalny koszmar i wegetacja.

Sobie wyobraź że Donald Trump ma
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kwestia jak kto sobie poustawiał w życiu

w święta spotkałem np. mega zapętlonego znajomego. I tak siupy mało bo słaba robota i bez kwalifikacji. Dlatego mieszka z teściami w ich domu. Teście okrutna patologia. Pijacy, awanturnicy i życiowe nieogary - akcje typu ktoś znika i grozi popełnieniem samobója, szukanie po nocach, przepicie pieniędzy na czynsz xD On z kobitą ich musi ogarniać, dlatego nie ma kasy ani czasu na
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Wow! Ja jak pisałem takiego posta to zaraz były posty w stylu:
- ale smutne "copium", samotnik
- ja właśnie mam dziecko i z nim spędzam czas, współczuję życia

A tutaj jakoś nikt nie narzeka :D
  • Odpowiedz
No jest to ogromny plus I jako ktoś kto ma rodzinę, kłamałbym gdybym mówił, że nie tęsknię za jakąś taką formą neeta. :( Ale z drugiej strony jest raźniej i coś się dzieje (oski).
  • Odpowiedz