Wpis z mikrobloga

,jesteś wysportowany, cwiczysz i taką dziewczyne wybraleś?"

@mirko_anonim: I co z tego skoro jesteś dalej brzydki i biedny? Zresztą, nie musisz być bardzo piękny. Kobiety zwracają większą uwagę na inne atrybuty.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: wniosek pokazuj starym pozniej swoja wybranke
i tez wyobraz sobie ze takie laski pokazuja kazdego faceta z ktorym pisza swoim ladniejszym kolezankom, czyli zeby dostac najgorsza ze stada musisz się lubic i podoba tym lepszym xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: weź to na plus, ona na pewno jest świadoma swojego wyglądu. Jest duża szansa, że stwierdzi że nie znajdzie sobie bardziej przystojnego, a stąd już prosta droga do braku zdrady ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @megastulejka: tak, jestem brzydki i biedny, dlatego zarabiam wiecej niż ona, a w przeszłości odrzucałem wiele ladniejszych dziewczyn, które same mnie podrywały.
Już pomijam, że gdybym byl brzydki, to bym nie mial tylu matchu na tinderze.

Już pisałem, nie jestem Bóg wie jakim modelem, ale brzydki też na pewno nie jestem, szczególnie z taką sylwetką i
  • Odpowiedz
@mirko_anonim I to są właśnie wasze podwójne standardy.

Najpierw jesteście tak zdesperowani, że "tak naprawdę to wymagacie tylko żeby oddychała" a jak trafia się świetna partia nadrabiająca charakterem i zaradnością to okazuje się za brzydka.

Nie mniej okej- jeśli od początku nie podobała Ci się fizycznie, to prędzej czy później ją zdradzisz i będzie tylko szkoda tej kobiety
  • Odpowiedz