Wpis z mikrobloga

Pewnie je ciastka na miescie, ze sie tak przewrotnie wyraze. Jak najedzony to juz w domu nie ma apetytu. Moze termin przydatności tego ciastka juz sie zbliza w domu do konca? A tam na miescie swiezutkie ciasteczka roznego rodzaju, kaztaltu, koloru i smaku.
  • Odpowiedz
Dobija mnie to, że już nigdy nie będę czula tej prawdziwej meskiej chęci.

@mirko_anonim: no i wreszcie się dowiesz jak się czuje przeciętny facet w tym społeczeństwie

tldr idz na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli nie jest facetowi nic fizycznie co mogłoby zmniejszać popęd, to pewnie niestety Twój wygląd w jakiś sposób może być nie wystarczający.
W mojej opinii wbrew pozorom poprawienie sylwetki i ogólnie wyglądu może Ci pomóc.
Jeśli się nie uda ta sztuczka, to masz lipę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie obraź się, ale z tego co piszesz aż czuć taki vibe prostaczki bożej, typowej nauczycielki z klasy podstawowej / księgowej niższego szczebla co to myśli, że jest cool fajną ciotką a zwyczajnie jest odpychającą osobą zarówno fizycznie jak i tym bardziej przez swój sposób bycia (przy czym ona sama sobie z tego sprawy nie zdaje)

naprawdę nie jestem sobie w stanie wyobrazić miłej, ciepłej, delikatnej kobiety która wali teksty w
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: współczuje ci obecnej sytuacji w relacjach z mężem.
Tak dla jasności: Jestem w bardzo długim związku i różnie bywało. Dzieci już dorosłe.
Spokojne rozmowy, wizyta u urologa-androloga pomogla ogarnąć sytuacje hormonalną. Wizyta u gina - też z drugiej strony. Zakupiona literatura na temat relacji w długich związkach i wspólne czytanie pomogło zrozumieć obie strony.
Od czasu do czasu romantyczne wypady tylko we dwoje też pomogły. Ba, nawet wypady w
  • Odpowiedz