Wpis z mikrobloga

@De_Fault: Sorry zrozumiałem, że ona pyta. Ale moja odpowiedź się nie zmienia, dalej jest taka sama.

Sorry ale wolabyc być ruchanym w dupe jak dostać kilka klapsów :D ? No co kto lubi.

I od tego są związki żeby spełniać swoje zachcianki i potrzeby a nie doradzasz zdradę.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli cokolwiek cię zawstydza w komunikacji z partnerem to popracujcie nad komunikacją. To nie jest tak, że ona ma obowiązek spełnić twoje zachcianki, bo może ją to nie kręci, ale dobrze, żeby o nich wiedziała, bo może to nie jest dla niej problem i pójdzie w tę stronę. Na pewno nie ma prawa ich wyśmiać, ale hej, przy dobrej komunikacji ludzie się z siebie nie wyśmiewają, jeśli mają bezpieczną
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Tak, to ON pyta.
Dziękuje za rady, zdrada nie wchodzi w gre.
Wydaje mi się że też nie jest to kwestia poczucia się "niemęsko". Myśle że problem leży po stronie niskiej samooceny
Może ktoś przerabiał podobną sytuacje?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Mam doświadczenie w tym temacie. Też mocno kręci mnie spanking F/M. Próbowałem zabawy z żoną lata temu, wtedy jeszcze była moja dziewczyną, w związku było dużo więcej namiętności i przestrzeni na takie eksperymenty. Najpierw była zdziwiona, ale weszła w to, kilkanaście razy dostałem po tyłku. Z tym że kompletnie nie leżało jej to w konwencji domestic discipline. Tak jak już ktoś pisał dawanie klapsów facetowi przełożonemu przez kolano
  • Odpowiedz