mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
4
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
JoeGlodomor
@mirko_anonim: weź się w łeb walnij
4
M.....o
4
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Do tej samej kategorii zaliczam palenie papierosów, tatuaże i kolczyki w innych miejscach niz w płatkach uszu. Ja jestem chłop ze wsi i to nie moja wina, że wszystkie laski pod wpływem tych z--------h social media i lewicy uciekają do miasta na studia, a potem żądają aborcji jako antykoncepcji

───────────────────
3
D.....S
@mirko_anonim: ja bym chciał dziewczynę która se tak tańczy by huop sobie paczyl
0
ThomasPol
ThomasPol
0
m.....u
m.....u
@mirko_anonim: Nie znasz się na sztuce.
0
rtone
@mirko_anonim: Ogarnij się, to ty masz spraną łepetyne przez ideologie, pozbądź się takich lęków i przekonań to będzie ci się lżej żyło.
0
ATAT-2
ATAT-2
@mirko_anonim: Nom, dziewczyna która ma zainteresowania, ćwiczy (niełatwy) sport, do tego trenuje jak się dobrze ruszać do red flag

Lepiej wziąć kanapowca ważącego 80 kg, bezpieczniej
0
M.....o
@ATAT-2: >sport
xD
0
ATAT-2
ATAT-2
@Moryc_Jajko: nom bo jakieś tabaty, crossfity czy inne zajęcia to sport a pole dance to wysiłek umysłowy
0
ATAT-2
ATAT-2
@Moryc_Jajko: PS

Sportem są wszelkie formy aktywności fizycznej, które przez uczestnictwo doraźne lub zorganizowane wpływają na wypracowanie lub poprawienie kondycji fizycznej i psychicznej, rozwój stosunków społecznych lub osiągnięcie wyników sportowych na wszelkich poziomach.
0
M.....o
@ATAT-2: chyba płciowych
0
ATAT-2
ATAT-2
0