Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Spotykam się od jakiegoś czasu z programistą, myślę że wpada on w kanony nerda, ogromna pasja do swojej pracy, tłumaczy mi to wszystko i liczy na to że zrozumiem, w wolnych chwilach gra w gry, chodzi też na siłownie, lubi czytać książki ale oczywiście muszą być ambitne np. o psychologii (tutaj super się dogadujemy bo ja studiuję właśnie psychologię i z zaciekawieniem słucha gdy mu opowiadam i często dodaje coś od siebie, co wyczytał czy gdzieś zasłyszał), o ewolucji człowieka, czy też techniczne związane z jego pracą. Bardzo jest też zainteresowany ekonomią, inwestowaniem geopolityką. Jest mało romantyczny, momentami zadaje dziwne pytania, nie nawidzi płykich rozmów tu się dobrze dogadujemy mnie też powierzchowne rozmowy męczą. Kompletnie nie jest on typowym podrywaczem który rzuca jakąś tanimi tekstami na podryw, czy też chcę zaimponować swoimi zarobkami, samochodem czy czymkolwiek innym, jest na swój sposób uroczy, że nie traktuje mnie jak dziury w którą chce tylko włożyć.

Doskonale wiem, że też jest mną zainteresowany, bo nie jednokrotnie komplementował mój wygląd, mówił że świetnie mu się ze mną rozmawia. Problem w tym, że za nic w swiecie nie mam pojęcia jak dać mu znać, że ja też jestem nim zainteresowana i chciałabym przejśc na level wyżej, wszelki kontakt fizyczny muszę ja inicjować bo inaczej do niego nie dojdzie, pocałować też go mam pierwsza ?
#tinder #zwiazki #randkujzwykopem #rozowepaski

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim tak, ja swojego programistę pierwsza pocałowałam ale on się upiera, że on pierwszy i pozwalam mu tak myśleć bo tacy są programiści właśnie xD
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: widzę następujące czerwone flagi:

ja studiuję właśnie psychologię

"nie nawidzi płykich" - nienawidzi płytkich

nie traktuje mnie jak dziury w którą chce tylko włożyć

za nic w swiecie nie mam pojęcia jak dać mu znać, że ja też jestem nim zainteresowana
  • Odpowiedz
@mirko_anonim studiujesz psychologię i nie wiesz jak zachować się przy drugim człowieku oczekując czegoś od niego? To co byś zaproponowała ewentualnemu pacjentowi z takim problemem? Ja rozumiem że pewne rady czy ćwiczenia z psychoterapii mogą być trudne do zastosowania ale mając wiedzę psychologiczną wiemy już co trzeba robić ale najwyżej wykonanie wyjdzie koślawo, a mam wrażenie że Ty nawet nie wiesz co masz robic i to mnie martwi po studentce psychologii
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: a ile macie lat
Szczerze to myślę że zawód ma mało co do rzeczy ;) można być cichym.samotnikiem będąc i śmieciarzem
Alarmować natomiast powinno cię że on mówi że czegoś "nienawidzi " ;) ludzie którzy tak akcentują niechęć do czegoś to Red flag
  • Odpowiedz
Swoją drogą gratulacje że jesteś po psychologii a nie widzisz że koleś pociąga za sznurki mówiąc tanie komplementy xD facet który kocha by ci gwiazdkę z nieba dał , on póki co widać tylko gada xD
"Nie stara się zaimponować kasą wyglądem " bo za mało dla niego znaczysz xD gdyby przed nim stanęła hot blondyna stwarza anioła to by od razu ją zaprosił wszędzie gdzie się da i dał jakiś super prezent
Możesz
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: jeśli ten programista się zachowuje jak zwykły muł a nie facet to nie nie są , a laska jest albo zdesperowana albo mało urodziwa że czeka na jakieś sygnały od Boga że ja jednak kocha xD a sprawy są proste jak laska się facetowi podoba to on zrobi wielkie serce i napis kocham cię kutachem pod jej domem na śniegu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: szczerze? Przy pierwsze okazji z jakimś nastrojem i intymności, ściągnij stanik. 100% sukcesu i reszta pójdzie jak po maśle. Młode koziki tak mają.
  • Odpowiedz
@saib75: kobieta nie jest od kajania się przed facetem xD a takie które tak robią kończą jako smutne zdesperowane żonki 50/50 , które sprzątają gotują dają się dymac płacą a pół a na koniec i tak typ ja zdradzi z hot lufa dla której zrobi wszystko i w zębach przyniesie nowa torebeczkę za 2 k
Facet nie jest głupi , widzi na ile z jaką sobie może pozwolić
W moim
  • Odpowiedz
to cię trzyma jako opcje zapasowa bo ma w głowie kogoś innego ale "zapchajdziura " się przyda

@Linnior88: a skad możesz to wiedzieć?
Jesteś brzydka, gruba i masz bordera.
Nikt cie nie chce.
  • Odpowiedz
@Linnior88: Jezus, coś Ty się tak uruchomiła, dziewczyno ( ͡° ͜ʖ ͡°) Co za emocje powodują tym, że piszesz kilka wiadomości jedna za drugą.
@mirko_anonim: Może po prostu jest specyficzny? Nie widzisz oznak nieśmiałości albo jakiegoś lekkiego autyzmu? Ile się już spotykacie? To faktycznie dziwne, że się do Ciebie nie dobiera. Może faktycznie nie rozpatruje Cię jako partnerki, skoro sam nic nie inicjuje. Miałem
  • Odpowiedz
@lexico: typie to ty jesteś fanem i robisz 20 postów dziennie o mnie , nawet w stopę bym ci się nie dała pocałować , nic do siebie nie pisze a ty nadal za mną łazisz , wyślij blik na 2000 zł to może ci podpisze autograf
  • Odpowiedz