Aktywne Wpisy

simpiara +121
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was ponownie 3 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was ponownie 3 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

Lardor +14
Zastanawiam się czy zastawianie dwóch miejsc parkingowych w tym przypadku to złośliwość czy brak umiejętności? #polskiedrogi #patologiazmiasta #motoryzacja #samochody
źródło: 1000084850
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Idź na tag związki czy kij wie gdzie
@mirko_anonim: wynajmij detektywa, niech sprawdzi czy przypadkiem żona Cię nie zdradza. I jak najszybciej zaciagnij żonę do poradni małżeńskiej.
Dlatego anonim musi jak najszybciej zaciągnąć ja do poradni małżeńskiej, bo ktoś jej to musi wytłumaczyć. Po tym co napisał anonim, jak żona się do niego
źródło: 1000_F_203046453_QAQTI6zsz9F5gtf6DcnoTYigiOFggTMw
PobierzMusisz jeszcze raz przeczytać jego wpis. Tylko uważniej.
Tęsknimy za tym, czego nie mamy i zazdrościmy innym tego co oni mają. Tutaj wyraźnie widać, że żona anonima chciałaby żyć tak, jak jej psiapsiółki. Niestety wygląda na to, że ucierpi przez to jej rodzina i dzieci.
Może inaczej widzę jego post, bo nie mam dzieci, i rzuciło mi się w oczy akurat to, że dużo
Druga sytuacja mówi o tym, że anonim wywiózł dzieci 200 kilometrów od domu (do rodziców) i po powrocie po prostu powiedział, że wszystko z nimi ok i dziadkowie też się ucieszyli, na co jego żona zareagowała agresja. O ile jego zachowanie było normalne- poinformował matkę swoich dzieci, że
@inko-gnito: ty poważny jesteś? to chyba normalne, że jak chłop przyjechał, to znaczy, że z dziećmi jest wszystko ok. na co komu jest to p---------e o pizzuni? normalnie babka ich nie karmi, że trzeba było o tym wspomnieć? a że córcia
@mirko_anonim: konczy sie rumakowanie jak ja w tym domu starcow umieszcza XD
Prosze pamietac, ze podczas pandemii najwiekszy odsetek smiertelnych przypadkow covida mial miejsce w domach starcow we Francji i Belgii, poniewaz bylo zaleceni, zeby ich NIE LECZYC