Aktywne Wpisy

Umeraczyk +7

Całowały was ciotki na powitanie jak byliście dziećmi? Uważaliście to za obrzydliwe jak gruba stara ciotka Grażyna całowała was w policzek? To pomyślcie sobie jeszcze, że ta ciotka Grażyna tymi samymi ustami wieczór wcześniej robiła dobrze rubasznemu grubemu wujkowi Januszowi z niemytym siurem i wilgotną od potu dżunglą, w której sam Rambo straciłby orientację w terenie. A ona was nimi całowała, czaicie to? To jedyna kobieta, która całowała was w życiu.

Byl ktoś z was na kursie księgowości 1 stopnia, jestem po studiach z innego kierunku i po technikum rachunkowości, ale to było kilkanaście lat temu i nic kompletnie nie pamiętam, czy warto go w ogóle zrobić, jeżeli nie mam żadnego doświadczenia w tym zakresie, niestety nie mogę w ogóle znaleźć żadnej pracy w swojej okolicy,a mam nadzieję, że ten kurs pomoże mi trochę na znalezienie pracy gdzieś w biurze lub chociaż staż, czy taki kurs komuś pomógł oraz ile jest osób na takim kursie, a przede wszystkim ile jest mężczyzn, bo nie chciałbym być jedynym facetem w grupie.
#kurs #kursy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim