Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wlaśnie kolejny mój związek poszedł w piach. To chyba z dziesiąty już licząc tylko takie które trwały co najmniej rok i razem mieszkaliśmy w moim 35 letnim żyviu. Wszystko przez to, że zwróciłem uwagę dziewczynie, że marnuje 3/4 zakupionego jedzenia, bo 1) kupuje wielokrotnie ten sam produkt który już mamy i sama go kupiła 1-2 dni wcześniej, 2) kupuje na zapas, 3) kupuje z myślą zrobienia np. obiadu po czym się rozmyśla i zamawia gotowy obiad i nawet nie pomyśli, że takie mięso trzeba chociaż zamrozić, 4) wgl nie zwraca uwagi na daty ważności i w sklepie i w domu. Tylko to powiedziałem na spokojnie bez bluzg, wrzucając do kosza kolejne popsute rzeczy. I przypominając jej, że w tym roku wywaliłem już dwa worki 60l jedzenia z lodówki oraz codziennie wywalam chleb z którego zje 1-2 kromki. Oczywiście taka rozmowa to tylko jedna z kolejnych od samego początku, ze 2 dni temu też była. Spakowała podstawowe rzeczy i wyszła, mówiąc, że czuje się jak worek treningowy. Jutro ma przyjechać z ojcem zabrać reszte rzeczy. Już mnie poblokowała na większości sociali xD fajnie. #zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Najpierw może odpowiedz sobie na pytanie dlaczego wiążesz się z umysłowymi amebami zanim zaczniesz szukać kolejnej. Ładna chociaż była lub aktywna w sypialni? Czemu ty jej nie kopnąłeś wcześniej w dupę jak cię olewała?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Niech zgadnę. Była młoda i ładna i tyle ci wystarczyło co? Jestem kobietą 32 lvl, jedyny moment w życiu kiedy kupowałam za dużo jedzenia,to kiedy nie mogłam się przyzwyczaić, że tato nie żyje. Ale przecież facet zawsze woli młodą i ładną zamiast myślącej. Także nie żal mi cię.

• Odpowiedz