Aktywne Wpisy

Sonny86 +870
źródło: temp_file6225500220203847679
Pobierz
Sonny86 +336
źródło: temp_file3593323373229408658
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file6225500220203847679
Pobierz
źródło: temp_file3593323373229408658
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Spotykam się z dziewczyną od kilku miesięcy. Spotkania i rozmowy są fajne, wszystko idzie w dobrym kierunku ale jest jeden problem, mianowicie nie jesteśmy zadeklarowani jako para mimo tych kilku miesięcy. Ja zaczynam się coraz mocniej w tą relacje angażować a z jej sposobu bycia takie luźne spotykanie bez deklaracji jest dla nie ok. Ona za niecały rok planuje opuścić miasto i kontynuować swoje cele, które traktuje priorytetowo. Boli mnie to, że nie uwzględnia w nich mnie. Jest idealnym przykładem współczesnej kobiety, która za punkt honoru obiera niezależność. Jak jej plany nie ulegną zmianom a na 99% nie ulegną to zmuszony będę się z nią rozstać i jestem przekonany, że to ja będę stroną bardziej poszkodowaną emocjonalnie. Chciałbym was zapytać w jaki sposób to poprowadzić aby wyjść z tej relacji najmniejszym kosztem. Czy poprowadzić rozmowę wprost i wylać swoją frustracje mimo, że wiem w jakim kierunku będzie ona zmierzała. Czy osobiście powoli ulatniać się z tej bańki, jeśli tak to w jaki sposób to robić, co polecacie?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
No chyba że jedyna akceptowalna opcja jest taka, że to ona rezygnuje ze swoich planów, pasji i marzeń a Ty zostajesz przy swoich xDD
@mirko_anonim: no to chyba nie za bardzo idzie ( ͡º ͜ʖ͡º) o ile dobrze rozumiem to laska cię nie oszukuje, jest fajnie póki jest fajnie. tyle.
Wylewanie frustracji jest głupie, za to szczera rozmowa - dobry pomysł, jeśli jesteś w stanie przełknąć natychmiastowe definitywne rozstanie
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: nie mam pojęcia, jesteś niedojrzały emocjonalnie i tępawy.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
@mirko_anonim: Odpuść tą znajomość. Nie ma sensu.
Jeśli czujesz że tak jest, to tak na pewno jest.
Znam ten model zachowania. Szkoda nerwów.
@mirko_anonim: holistycznie :)))))))))))))