Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): jeżeli nie jest to skrajny socjopata, psychol i debil to da sie to przezwyciężyć
ma empatie? jak tak to proszę uderzać w te tony że zniszczy swoim agresywnym kompulsywnym zachowaniem temu dziecku życie
nie musisz od razu podważać jego autorytetu, najlepiej się na spokojnie przygotuj i temu troglodycie wytłumacz jaki wpływ ma stres na rozwój dziecka
ale to całą rodziną musicie. jako też taki trochę debil agresywny mówię
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @PurpleHaze @thorgoth ja mu powiedziałem w kłótni że ma w---------ć ale ja go siłą nie w--------ę. Po policje chciałem dzwonić ale matka mnie powstrzymała... Zapytałem się co chcę z tym zrobić, jak załatwić w inny sposób to odpowiedziała że nic z tym nie bedzie robić. Twierdzi, że on taki jest, trzeba być cicho żeby go nie prowokować i to jakoś przeżyć. Niby powiedziała żeby nie
  • Odpowiedz
Zapytałem się co chcę z tym zrobić, jak załatwić w inny sposób to odpowiedziała że nic z tym nie bedzie robić. Twierdzi, że on taki jest, trzeba być cicho żeby go nie prowokować i to jakoś przeżyć.

@mirko_anonim: przykro to mówić ale podstawowym źródłem patologii jest twoja matka.
Dobra rada - wyloguj się z tego domu.
  • Odpowiedz
Twierdzi, że on taki jest, trzeba być cicho żeby go nie prowokować i to jakoś przeżyć.

@mirko_anonim: sorry, ale to też strasznie patologiczne zachowanie. dzieciak ma jakąś matkę? bo co z tego, że młodej nie n--------a, skoro i tak dokumentnie niszczy jej życie?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Cadfael: dziecko matkę ma za granicą, na szczęście rodzice nie mieszkają już razem, ojciec odwiedza dziecko raz na tydzień. Matka ideałem nie jest, też ma toksyczne zachowania ale tak popaprana jak ojciec w stosunku do dziecka nie jest. Takie jest moje zdanie, chodź za dużo jej nie znam, była kilka razy z ojciem i dzieckiem u nas reszta to z opowieści. Ojciec ją mocno demonizuje
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to dobrze, bo już myślałam, że wychowuje dzieciaka jako samotny ojciec, to wtedy byłaby kaplica dla psychiki małej. niestety, jak nie ma zgody między Tobą a matką co do działań wobec agresora to nic z tego nie będzie, bo nawet jak wezwiesz policję to ona stanie po jego stronie i zbagatelizuje sprawę. i jeszcze do Ciebie będzie mieć pretensje, że policję nasyłasz na rodzinę. p--------a sprawa
  • Odpowiedz