Aktywne Wpisy

asdfghjkl +17

tommmekk +307
Witam z dzisiejszego spaceru
Pogoda wiosna, trochę pada temperatura 10 stopni nie jest źle...😁
Dziękuję cały czas za wsparcie
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
Pamiętajcie że,
Między innymi dzięki Wam jestem tutaj gdzie jestem....
Pozdrawiam serdecznie
Pogoda wiosna, trochę pada temperatura 10 stopni nie jest źle...😁
Dziękuję cały czas za wsparcie
https://zrzutka.pl/z/tomaszleczenie
Pamiętajcie że,
Między innymi dzięki Wam jestem tutaj gdzie jestem....
Pozdrawiam serdecznie
źródło: 1000009262
Pobierz

W tym roku zima przyszła późno, jesień była długa i ciepła a ja... umarłam w środku.
Życie potrafi bardzo rozczarować. Najgorsza jest świadomość bezsensu egzystencji. Skąd zaczerpnąć na nowo chęci do życia? Jak zmusić swój mózg do względnie normalnego funkcjonowania?
Zlepek komórek tworzy podwaliny naszego życia. Już na starcie mamy ze sobą koszyk genów które nas w pewien sposób definiują. Dużo pracowałam nad sobą, rozwijałam się, uczyłam. Kiedy ośmieliłam się pomyśleć, że może jednak moje życie nie jest takie bezsensowne i bezwartościowe, kolejny raz dostałam psztyczka w nos. Właściwie to już nie był prztyczek tylko kop tak mocny, że straciłam sens życia. Egzystuję... Ciało mi się poddaje, głowa nie wytrzymuje. Ciągłe poczucie lęku i niepewności jest wyczerpujące, dominującym uczuciem jest smutek i przygnębienie. Chciałabym poczuć się dobrze. Od bardzo dawna się tak nie czułam. Walczę, ale czuję, że przegrywam...
Co sprawiło, że udało Wam się odzyskać chęci do życia i zaufanie do ludzi? Podpowiedzcie proszę...
#zwiazki #zdrada #mobbing #logiganiebieskichpaskow #logikarozowychpaskow zalesie #pytanie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@czescmampytanie tak, między innymi zdarzeniami to też się wydarzyło.
@mirko_anonim: do psychiatry zapraszam
Nie wiem, czemu otagowalas mobbing - co ma to wspolnego z twoim wpisem?
Teraz to chyba terapia i wsparcie przyjaciół i rodziny by się przydało.
Trzymam kciuki, zeby się ułożyło.