@mirko_anonim: nic ciekawego, laski zawsze maja swoj poglad na to jak pocierac o gorna sciane pochwy kuthasem, pal licho jezeli maja to wyczute i faktycznie sa w stanie do czegos dojsc.
Bo inaczej to z taka laska w kazdej pozycji spierasz sie o katy natarcia chyba ze ja spacyfikujesz albo zwiazesz, inaczej po prostu bedzie Ci przeszkadzac caly czas w peklowaniu jej tak jak Ci sprawia radosc
@mirko_anonim pytasz, bo chodzi Ci o to czy z doświadczenia pisze że się nie da? Mam narzeczonego a na pytanie o dominację lub jej brak nie będę odpowiadać, bo nie gadam o takich rzeczach poza moją relacja.
W jakimkolwiek aspekcie życia jak są dwie dominujące osoby to nawet ciężko by się dogadały kto w danym momencie będzie dominujący bo będą próbować dominować i ciężko im będzie się pogodzić z byciem zdominowanym
@mirko_anonim: ale w czym masz problem? Nie możesz podać dominacji na jakiś czas? Mi się od zawsze wydawało, że nie odnalazłbym się w łóżku jako strona uległa, ale od niedawna tak właśnie jest i jestem zachwycony. Co nie znaczy że już nie dominuję. Poprostu czasami trzeba wyjść z roli i oddać pałeczkę partnerce/partnerowi.
Ostatnia zmiana w drzewku komentarzy przyniosła sporo emocji i – nie ma co ukrywać – wiele uwag z Waszej strony. Przeczytaliśmy Wasz feedback, zebraliśmy kluczowe zastrzeżenia i zakasaliśmy rękawy, żeby jak najszybciej poprawić to, co najbardziej przeszkadzało w codziennym korzystaniu z serwisu. Dziś wracamy do Was z podsumowaniem - oto co już udało nam się wdrożyć oraz nad czym będziemy pracować w pierwszej kolejności:
W Norwegii normalnego człowieka już praktycznie nie stać żeby kupić mieszkanie w Oslo dlatego teraz sprzedają pokoje w wspólnym mieszkaniu. I taki pokój można kupić już od 1.700.000 kr - 680.000 zł. Do tego czynsz i wgl. A kawalerki 28m2 zaczynaja się od jakichś 3.800.000 kr czyli 1.520.000 zł. (Półtora miliona xd za 28m2 xdddd). Do tego czynsz prąd internet i można powiedzieć że wypłaty nie ma. Mieszkam w Norwegii z 15
Bo inaczej to z taka laska w kazdej pozycji spierasz sie o katy natarcia chyba ze ja spacyfikujesz albo zwiazesz, inaczej po prostu bedzie Ci przeszkadzac caly czas w peklowaniu jej tak jak Ci sprawia radosc
@mirko_anonim: switch
i czy masz chlopaka.. odp wazne
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
W jakimkolwiek aspekcie życia jak są dwie dominujące osoby to nawet ciężko by się dogadały kto w danym momencie będzie dominujący bo będą próbować dominować i ciężko im będzie się pogodzić z byciem zdominowanym
:(((
ale dobra, juz niewazne
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero