Aktywne Wpisy
Testomane9 +6
Siemka, w zeszłym roku miałem łącznie ~270 tys. przychodu, 3/4 lata temu wziąłem chwilówkę nietrzeźwy której nie spłaciłem bo się na tym nie skupiałem szczególnie ale przez to wiszę w krd, i nie mogę dostać teraz chwilówki online a potrzebuje pożyczyć trochę pieniędzy >1000. Jest ktoś w stanie podać namiar lub osobiście udzielić pożyczki prywatnej, nie na podstawie zdolności tylko uwiarygodnienia stałego przychodu średnio 15-25 tys co miesiąc przez ostatni rok. Na

PodniebnyMurzyn +331
#profesorchris jak czytam komentarze pod tym jego „filmem o niczym” i widzę ile frajerow mu wpłaca pieniądze, to mi się chce śmiać i płakać jednocześnie, że tacy ludzie oddychają tym samym powietrzem. Łykają wszystko co im powie jakiś dzban na jutubie, milioner, który ma kilka samochodów i prawie 500k obserwujących na yt i pierwsze co robi? Ogłasza zbiórkę, bo on nie ma pieniędzy xD
Żeby w tym filmiku było cokolwiek
Żeby w tym filmiku było cokolwiek

@mirko_anonim:
https://nczas.info/2024/01/21/polska-sluzba-zdrowia-spoczywa-na-barkach-starcow-ktorzy-powinni-byc-na-emeryturach/
Tu beda jakies szkoelnia, dla ludzi myusle do ok 35 roku zycia.
"Jak oceniacie zagrożenie poboru ze strony Wojska Polskiego" - czy to zdanie jest w ogóle napisane po Polsku? Co to w ogóle znaczy? Przecież czy będzie pobór czy nie, nie zależy od Wojska tylko od tego czy ktoś nas napadnie czy nie.
A poza tym to co w tym
Jest taki myk że są powoływane "osoby posiadające szczególne kwalifikacje i umiejętności przydatne dla Sił Zbrojnych RP" i stąd bardzo wciągają sobie lekarzy. Zdziwiłeś się że zgarnęli lekarza a właściwie będąc lekarzem czy mając jakiekolwiek wykształcenie medyczne masz większe szanse na to że cię zgarną niż jakiś losowy mirek. I w przypadku lekarza wiek nie ma znaczenia bo nie chodzi o
Karta z czerwonym paskiem:
A że w mediach trwała dyskusja o ćwiczeniach to się rozkręciła afera i
@thewickerman88: no właśnie ludzie z przydziałami mobilizacyjnymi są powoływanie na ćwiczenia w pierwszej
@mirko_anonim: przeciez to z Sienkiewiczem to w 2022 było, a ty o tym teraz piszesz?
źródło: fc489b76f02733c566ff6a90ef4d94dfe561cc9fa7389ed95bdeb85c790959de
Pobierz@SoplicaTadeusz: oczywiście że nie
pobór to temat grzany przez ruskie trolle - bójcie sie bójcie bo was wezmą i pojdziecie walczyc z ruskimi. Z ruskimi co im najbiedniejszy kraj w europie ostatnio r------ł AWACSa xDDD
@mirko_anonim: jest tak tragicznie, że ruskie straciły 400 tysięcy ludzi i 6000 czołgów a my dwóch zabitych cywilów i to w wyniku tragicznego wypadku. I nie wystrzeliliśmy ani razu.
Słuchaj dalej Atora, na pewno ci to pomoże.