✨️ Obserwuj #mirkoanonim Czy według was bycie w związku z atrakcyjną kobietą ma jakikolwiek wpływ na to, w jaki sposób społeczeństwo postrzega mężczyznę?
W sensie, czy zyskuje dzięki temu większy respekt, uznanie w oczach innych, w porównaniu do faceta, który jest w relacji z nieatrakcyjną kobietą.
@mirko_anonim: Jeżeli facet wygląda znacznie gorzej od swojej kobiety to budzi to obrzydzenie. Z automatu można wywnioskować, ze albo laska leci na jego hajs, a wiec go nie kocha, albo ma mega niska samoocenę i dlatego się z nim związała. Żaden normalny facet nie bierze sobie ani utrzymanki albo laski z zaburzeniami.
@mirko_anonim: wszystko zależy od tego jak ta laska rozmawia z innymi osobami, twoimi znajomymi. Jak to ładna debilka to ty jesteś przygłupem. Tak cię będą postrzegać ludzi myślący, a ci przygłupi będą chcieli ci wydymać laskę.
@mirko_anonim: oczywiście, pompuje to ego pierwotnie i wtórnie. Ma to też inne cienie i blaski, wszyscy próbują ja podrywać, zazdroszczą, w-------a...
Najlepiej być z kimś ładnym, za kim tylko Ty tak szalejesz, ze masz fioła. Bycie z kimś obiektywie bardzo atrakcyjnym jest w pewien sposób męczące, choć pewnie gdyby mi się jeszcze kiedyś przydarzyła okazja to bym nie odmówił
Czy według was bycie w związku z atrakcyjną kobietą ma jakikolwiek wpływ na to, w jaki sposób społeczeństwo postrzega mężczyznę?
W sensie, czy zyskuje dzięki temu większy respekt, uznanie w oczach innych, w porównaniu do faceta, który jest w relacji z nieatrakcyjną kobietą.
#zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #pytanie #redpill #blackpill
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: xC8SUiJVl1-s895x715-q90
Pobierz@mirko_anonim: A czy papież jest żółty?
Najlepiej być z kimś ładnym, za kim tylko Ty tak szalejesz, ze masz fioła. Bycie z kimś obiektywie bardzo atrakcyjnym jest w pewien sposób męczące, choć pewnie gdyby mi się jeszcze kiedyś przydarzyła okazja to bym nie odmówił