Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: kolego, to już w liceum przespałeś ten najważniejszy moment na podrywanie lasek, teraz nawet na studiach paszczury 1/10 mają ustalone daty ślubów XD a ty chcesz po 30' szukać panienek XD Za późno. A skoro nie udało ci się złapać do tej pory ani jednej na stałe, to przykro mi - masz kijowy wygląd - jak każdy facet poniżej 6/10 :(
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
Anonim (nie OP):

gdzie staracie się poznawać kobiety??

Nie staram się, już sobie ja dawno odpuściłem i zdechnę jako bezdzietny prawiczek.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Jako osoba od 10 lat pracująca 100% zdalnie…

Swoją poznałem na OkCupidzie, bo tam profile mają dużo miejsca na sensowne opisy i pytania quizowe też fajnie pomagają filtrować (chyba nawet po zarobkach, wykształceniu czy wadze można było parę lat temu)

Poza tym to jestem otoczony wianuszkiem kobiet na jeździe konnej: tam dorosły, szczupły facet może się poczuć jak jednorożec; babki też lubią diversity, a nie tylko kisić się
  • Odpowiedz
kolego, to już w liceum przespałeś ten najważniejszy moment na podrywanie lasek, teraz nawet na studiach paszczury 1/10 mają ustalone daty ślubów XD

@Zly_CzlowiekXD: pamiętam jak jedna ciotka za małolata mowiła mi, że szukaj teraz dziewczyny, jak nie znajdziesz do końca szkoły średniej to już kaplica. Wtedy myślałem, że to boomerskie p---------e starej baby, ale po wielu latach musze przyznać, że miala dużo racji. Myslałem, że poszukam sobie jakiejś na
  • Odpowiedz