Aktywne Wpisy

zajsty +371
W 29 kolejce Harry Kane cały mecz spędził na ławce rezerwowych.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL29
Pobierz
Substytut +16
Pytanie do fanów #samochodoza #konfitura
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
Czy na prawdę popieracie zachowanie Konfitury/Samochodozy do kobiety, która w zaden sposób nie łamała przepisów? Kobieta w Volvo miała przez nich utrudniony przejazd (i debila co źle zaparkował), a Ci jeszcze podkręcali sytuację, bardziej utrudniając jej minięcie tego pojazdu, denerwując nagrywaniem, bieganiem po jezdni koło samochodu + możliwy stres, bo zrobił się przez to korek.
Na serio uważacie, żę to normalne? Cieszy was
źródło: volv
Pobierz

Od 8 lat w branży #testowanieoprogramowania. Od kilku lat rozwijałem się w testach automatycznych, JAVA, Selenium, Rest API itp. Byłem odpowiedzialny za stworzenie frameworków, pisanie i wykonywanie testów automatycznych. Plus jakieś proof of concepts itp rzeczy potrzebne klientowi. Od jakiegoś dłuższego czasu w projekcie była stagnacja, nie miałem za bardzo co automatyzować. Poprosiłem managera o zmianę projektu bo chce się rozwijać, bo nuda. Dostałem.
Projekt od dużego klienta, wielkiego bym powiedział. Na wiele lat. No kraina mlekiem i miodem płynąca, jeśli chodzi o ilość pracy i zajebistość. Po jakimś czasie okazało się, że projekt załatwił jakiś debil chyba i nie będzie testowania a jakieś rzeczy biurowe, ogarnianie sprzętów, czy zasobów jakiś, czyli typowo administracyjny projekt. Projekt, do którego ściągnęli, oprócz mnie, totalnie technicznych ludzi.
Poszedłem z tym do managera, że nie chce tego robić, bo chciałem automatyzować, bo chciałem testować bo mi nie pasuje wypełnianie tabelek w excelu. I okazało się, że się nie da. Musimy się wywiązać z umowy i robić to za co klient zapłacił. Za kilka miesięcy, jak już ogarniemy wszystko, będziemy przekazywać wiedzę jakimś testerom, którzy ZGODZĄ się wziąć to na swoje barki (ja nie miałem wyboru). Poza tym projekt otwiera drzwi do innych projektów od tego klienta i kiedyś może coś innego dostaniemy.
Co byście zrobili na moim miejscu? Przesiedzieli te kilka miesięcy i przemęczyli się, licząc że nowy projekt będzie lepszy? Czy może rzucili wypowiedzenie i poszli do innej firmy? Pytam bo już sam nie wiem co mam na ten temat myśleć.
#testowanieoprogramowania
#korposwiat
#informatyka
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Btw jaka masz stawkę?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
─────────────────────