@mirko_anonim: a zobaczyłeś chociaż 15-30% powierzchni planety? I ty myślisz że wiesz gdzie żyjesz? Jak ty nawet swego domu Planety Ziemia nie znasz. Trzeba explorowac, bikepacking, hiking długodystansowy,
Ja jestem w bardzo udanym związku od 8 lat, mam dobrą pracę z podwyżkami powyżej inflacji (co najmniej) każdego roku, kupiony fajny dom w miasteczku nad morzem na ciepłym zachodzie, nie zamierzamy mieć dzieci, nie mamy nawet ślubu.
Dużo moich znajomych ma podobnie, niektórzy co prawda mają ślub, ale poza tym fajne pracy, rynek mieszkaniowy trochę drogi, ale bez przesady, przynajmniej będzie z tego
Jestem mądry, inni głupi. Ludzie to npc, ja jestem wyjątkowy. Nuda i ja wychodzę z kina.
@mirko_anonim: może ty, bo ja nie
I ty myślisz że wiesz gdzie żyjesz?
Jak ty nawet swego domu Planety Ziemia nie znasz.
Trzeba explorowac, bikepacking, hiking długodystansowy,
Ja jestem w bardzo udanym związku od 8 lat, mam dobrą pracę z podwyżkami powyżej inflacji (co najmniej) każdego roku, kupiony fajny dom w miasteczku nad morzem na ciepłym zachodzie, nie zamierzamy mieć dzieci, nie mamy nawet ślubu.
Dużo moich znajomych ma podobnie, niektórzy co prawda mają ślub, ale poza tym fajne pracy, rynek mieszkaniowy trochę drogi, ale bez przesady, przynajmniej będzie z tego