Aktywne Wpisy

CzekoDonut +167
Mam nadzieje, że o tej godzinie jest mało osób (OBY!...), bo w formie wyjścia ze strefy komfortu i wyjścia do ludzi publicznie oferuje 500 zł przelane BLIKiem a losowanie dnia 10 maja (ʘ‿ʘ)
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
Wystarczy dać plusa, jakikolwiek komentarz i zaobserwować mój profil ( specjalnie by było jak najmniej osób xD )
#rozdajo #zadarmo
źródło: 5993c2a458fd48d10808504886f227ca
Pobierz
Mexiii +352
Jeśli wiesz co to za logo, to znaczy że kolonoskopia już blisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
#glupiewykopowezabawy #heheszki #cotozalogo #gimbynieznajo
źródło: image_picker_021D4B63-9072-413A-B882-5B148E073CE9-92950-0000075E5551383F
Pobierz

@mirko_anonim: O, jesteś tym, co posłuchał rady wykopków i przeniósł się na zdalną pracę na wiochę/do powiatowego, bo przecież taniej i bez różnicy, na atrakcje można dojechać do miasta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No jak oni
@mirko_anonim: proste, jesteś gejem. A poważnie, nie zmienisz od strzała dorosłych ludzi, dla których szczytem weekendowego relaksu jest nastukanie się wódeczką. Można to próbować zmienić, ale zwykle ciężko się zmienia przyzwyczajenia. Możesz próbować robić domówki z jakimś tematem - gotowanie fajnego jedzenia, imprezowe granie na konsoli, planszówki. I liczyć
@wstanczyk: Pracuję na zdalnej od 2018 roku, mieszkam tam gdzie mieszkam od 2015 ale bardzo trafna analiza
@programista15cm: Dokładnie mam to samo z kilkoma osobami palącymi zioło.
W przeszłości nie raz z nimi paliłem i było fajnie - śmieszki, głupawki, na konsoli się pograło. Problem zaczął się, gdy KAŻDE spotkanie z nimi opierało się na jaraniu i po prostu nic głębszego
@mirko_anonim: przyjaciele stołu
@mirko_anonim: skad jestes