Aktywne Wpisy

LM317K +52
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nie wiem do końca czy mój telefon ma założone szkło hartowane, bo pod spodem są pęcherzyki powietrza i problem jest że nie idzie odkleić tego szkła co by oznaczało że to chyba jest wyświetlacz aparatu? To znaczy miałem szkło hartowane założone i myślę, czy nie nakleiłem w między czasie przypadkiem jednego na drugie, bo jedno jak mi pękło to zdjąłem i zauważyłem właśnie pęcherzyki powietrza pod ekranem. Telefon to xiaomi 13 pro. Mam na niego gwarancję w razie czego i proszę was o odpowiedź czy wyświetlacz może mieć taką wadę że pod spodem widać pęcherzyki powietrza.
#pytanie #smartfony #smartfon #xiaomi #xiaomi13pro
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim