Aktywne Wpisy

zwykly_szarak +334
źródło: 1000008426
Pobierz
moll +23
Prawie 13 lat z jednym awatarem i na przestrzeni lat coraz więcej p-----------k do postaci Małej Mi, bo nieeee, nie mogę po prostu lubić bajki Muminki, ja się na 100% utożsamiam z Małą Mi w wersji jej "popkulturowego" odbioru (który nie istniał w takiej postaci w momencie, kiedy wstawiałam ten obrazek na profilowe) i należy mi się z tego tytułu mniejsza lub większa analiza mojej nieskromnej osoby przez pryzmat postaci fikcyjnej plus
Zmieniać czy nie zmieniać obrazek profilowy?
- zostaw jak jest 65.6% (382)
- zmieniaj śmiało 9.3% (54)
- chcę budyń 25.1% (146)

Mam pytanie do ludzi mieszkających w mniejszych ośrodkach (sam mieszkam w mieście 40k mieszkańców i w coś takiego celuję), ale i na ich obrzeżach, chociaż zapraszam do odpowiedzi każdego.
Czy jest jakieś miejsce bądź usługa, które są dostępne w większych miastach, które chcielibyście mieć w swoim mieście? Albo w drugą stronę, mieszkańcy większych miast, czy jest coś, co jest w waszych miastach, czego nie ma w mniejszych, a myślicie, że to coś fajnego, co by się w nich utrzymało?
Pytam, bo absolutnie się wypaliłem w obecnym zawodzie i szukam sobie czegoś nowego, jakiegoś nowego zajęcia. Jestem absolutnie świadomy i gotowy na zmniejszenie zarobków i koniec wygodniej pracy zdalnej, żeby zrobić coś innego.
A może potraficie polecić jakieś zajęcie, z którego można się w miarę bezpiecznie utrzymać na jako takim poziomie?
Mam już wszystkiego tak bardzo dość, że rozważam wszystkie możliwości, łącznie z najgorszą pracą na produkcji czy wykładaniem towaru w sklepie, byle tylko wyrwać się z tego gówna, w jakim siedzę obecnie. Po prostu na początku chciałbym dać coś od siebie i zainwestować w coś, co byłoby przydatne społeczności.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Unikałbym pizzerii, restauracji oraz budek z jedzeniem, chyba że lubisz gotować, bo ktoś się rozchoruje, ktoś inny się zwolni, i masz spory problem, bo znalezienie zastępstwa nie jest tak łatwo.