Aktywne Wpisy

adam-yxz +34
#sct #krakow #ekologia #samochody #niepopularnaopinia
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie
Ból tyłka o Strefę Czystego Transportu to najpiękniejszy festiwal s----------a, jaki widziałem w tym roku. Bolacy-rodacy płaczą, bo panicz nie będzie mógł wjechać swoim 20-letnim Passatem w gnoju pod samą bazylikę Mariacką. No tragedia, normalnie stan wojenny i komuna, zabierajo wolność! xD
Moja „niepopularna” opinia (choć w cywilizowanym świecie to standard):
Chcecie

vieniasn +32
załóżmy boysband

Wiecie dlaczego w Niemczech rośnie AFD, we Francji Front Narodowy, w Polsce Konfederacja, w USA Trump, a wszystkie przewidywania wskazują, że w następnych wyborach europejskich parlament UE może czekać ogromny skręt w prawo?
Bo Lewica zapomniała, że aby liberalna demokracja mogła się utrzymać i być stabilna, to konserwatyści muszą być zaakceptowani jako część systemu po to aby zmarginalizować nacjonalistów. Dokładnie ten sam mechanizm akceptacji Socjalizmu miał zmarginalizować Komunizm.
#przemyslenia #logika
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Sondaże robią bziuuu, idziemy po 20% i zaraz mogą znów wylecieć pod próg.
Zasadniczo masz dużo racji ale to działa w obie strony. Aby konserwatystów dało się zaakceptować muszą oni zaakceptować zmiany zachodzące we współczesnym świecie.
Jeżeli postuatem konserw jest katolicka wersja prawa szariatu i systemowa nienawiść do pierwszego świata to sorry ale zapraszam w---------ć.
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord