@mirko_anonim: Czyli ten wpis to nawiązanie do jednego z mirków, gość jest w związku, a nie raz widziałam, jak na wykopie zachwycał się jakimiś dziewczynami z pracy i nie zauważyłam ani razu, żeby ktoś był tym oburzony. A w podobnych sytuacjach, kiedy to zajęta kobieta kimś się zachwyca, wykopki od razu świrują. Zresztą chyba zwróciłam mu kiedyś na to uwagę pod jego wpisem, to wpis po
@Usmiech_Niebios: Zwracam tylko uwagę, jaka jest tendencja. Skoro niektóre wykopki wyzywają kobiety od "szmat" z byle powodu, to dlaczego nie robią tego samego pod wpisami mężczyzn, którzy są zajęci, a wzdychają do innych, albo wręcz przyznają się do zdrady? A jak już komuś o tym piszę, to - tak jak napisałam wcześniej - wpis potrafi zniknąć. Pamiętam też innego wykopka, który napisał, że jest w związku na odległość, ale nie
@choochoomotherfucker: zrób grupę mirabelek i świrujcie razem, kto wam broni. Ile jest procent kobiet na wypoku, 20%, 30%? Nawet przy 40% i takiej samej zaciekłości faceci będą komentować 1,5 raza częściej.
@choochoomotherfucker: dlaczego oburza ich jedno a nie drugie, ze wskazaniem na oba wpisy. Nie czuje się kompetentny w wypowiadaniu się za innych ludzi a powodów może być multum. Na szczęście na mirko są nicki więc można dojść do źródła problemu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Widocznie nie zależy im na perfekcyjnym balansie wyzwisk. Tak samo jak MIrko nie jest zbalansowane 50/50 mężczyźni/kobiety. Były jakieś kafeterie gdzie balans był odwrotny ale nie kojarzę żadnego forum któremu zależałoby na idealnej równowadze w tego typu tematach i nie do końca widzę sens w dążeniu do niej.
@Usmiech_Niebios: Gdybym siedziała na kafeterii czy innym wizażu, to też by mi się nie podobały takie zachowania kobiet i pisałabym im o tym,
Gdybym siedziała na kafeterii czy innym wizażu, to też by mi się nie podobały takie zachowania kobiet i pisałabym im o tym, płeć nie ma tutaj dla mnie znaczenia.
Dla mnie walka z wiatrakami zwłaszcza bez wskazywania konkretnych nicków.
Przecież wypowiadam się też na wiele innych tematów.
@choochoomotherfucker: ale ja nie mówię że nie, to że jakiś temat cię zajmuje nie znaczy że zajmuje cię
Od lutego odkąd zacząłem robić remont w domu na wsi przy lesie to przychodzi do mnie taki rudy kitku, ochrzciłem go Mruczuś. Nikt nie wie czyj to bo pytałem - ale chyba mnie bardzo polubił bo zaczyna pchać się domu, no ale ja zwierzęcia w domu nie będę trzymał, nawet jakbym kiedyś miał psa to będzie spał w budzie na dworzu i latał po podwórku :D
@mirko_anonim: Czyli ten wpis to nawiązanie do jednego z mirków, gość jest w związku, a nie raz widziałam, jak na wykopie zachwycał się jakimiś dziewczynami z pracy i nie zauważyłam ani razu, żeby ktoś był tym oburzony. A w podobnych sytuacjach, kiedy to zajęta kobieta kimś się zachwyca, wykopki od razu świrują. Zresztą chyba zwróciłam mu kiedyś na to uwagę pod jego wpisem, to wpis po
Ile jest procent kobiet na wypoku, 20%, 30%? Nawet przy 40% i takiej samej zaciekłości faceci będą komentować 1,5 raza częściej.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Nie czuje się kompetentny w wypowiadaniu się za innych ludzi a powodów może być multum.
Na szczęście na mirko są nicki więc można dojść do źródła problemu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Usmiech_Niebios: Gdybym siedziała na kafeterii czy innym wizażu, to też by mi się nie podobały takie zachowania kobiet i pisałabym im o tym,
Dla mnie walka z wiatrakami zwłaszcza bez wskazywania konkretnych nicków.
@choochoomotherfucker: ale ja nie mówię że nie, to że jakiś temat cię zajmuje nie znaczy że zajmuje cię
aż musiałem puścić sobie ICH TROJE, ehh └[⚆ᴥ⚆]┘
@mirko_anonim: odpowiedz na pytanie czy to jest powazny zwiazek kryje sie w zdaniu wyzej