@mirko_anonim: cancel culture to akurat bardzo pozytywne zjawisko. Po co marnować czas i energię na jakieś wojenki, przepychanki i ogólnie się brudzić i psuć sobie nastrój, kiedy po prostu można ludzki odpad wywalić za bramę? ¯\(ツ)/¯
cancel culture to akurat bardzo pozytywne zjawisko.
@Kotouak: Idealny niewolnik, który nie ma swojego zdania, tylko daje myśleć za siebie innym xD. Takich właśnie ludzi jak ty chciałby każdy rząd na świecie. Tyle było na świecie walki o wolność słowa, a dzisiaj oszołomy chcą to oddać za darmo. Co byś proponował następnego? Może delegalizacja opozycyjnych partii politycznych? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Szinako: jak patrzę, jak niektórzy z tej "wolności słowa" korzystają, to coraz bardziej żądam "wolności od p---------a". Zresztą - podaj mi przykład kogoś, kto został scancelowany "niesłusznie"?
I masz rację - nie będziesz w stanie mnie przekonać.
@Kotouak: Tacy jak ty to największe niebezpieczeństwo dla wolności dzisiaj. Za tego netflixa, jesteś w stanie oddać całą wolność, o którą walczyły poprzednie pokolenia.
@Kotouak: Idealny niewolnik, który nie ma swojego zdania, tylko daje myśleć za siebie innym xD. Takich właśnie ludzi jak ty chciałby każdy rząd na świecie. Tyle było na świecie walki o wolność słowa, a dzisiaj oszołomy chcą to oddać za darmo. Co byś proponował następnego? Może delegalizacja opozycyjnych partii politycznych? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zresztą - podaj mi przykład kogoś, kto został scancelowany "niesłusznie"?
@Kotouak: Żeby daleko nie szukać to Johny Deep chociaż on nie za poglądy.
Ale ja pytałem o niesłusznie scancellowanych
@Kotouak: Ale wiesz, że został uniewinniony, a Amber musi zapłacić 15 milionów zadośćuczynienia?
I masz rację - nie będziesz w stanie mnie przekonać.
@Kotouak: Tacy jak ty to największe niebezpieczeństwo dla wolności dzisiaj. Za tego netflixa, jesteś w stanie oddać całą wolność, o którą walczyły poprzednie pokolenia.