Aktywne Wpisy
lyncz +195
TL;DR:
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,
Pamiętacie moją nówkę sztukę Konę, która zdechła po 700 km, a krakowskie ASO potrzebowało 2 tygodni na ściągnięcie akumulatora? Dziś rano zadzwonili: "Naprawione, można odbierać!". Urwałem się z roboty, przedzierałem przez zakorkowany Kraków ponad godzinę. Odbieram auto, wyjeżdżam za bramę serwisu i... na deskę wjeżdża czerwona ikona braku ładowania xD. Wrócili do punktu wyjścia. Rzuciłem im kluczykami na blat, zrównałem ich procedury z ziemią i zostawiłem tam ten złom.
Wersja dla koneserów korpo-absurdu:
Mirki,

dariusz44 +68
#gielda
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.
Wiecie co mi r---------a głowę? To że taki pionek jak jak ma włożone prawie 100k USD w akcje takiego majkrosofta. Wiadomo że na minus, ale nie o to.
Ja, zwykły Darek, mam k---a prawie 400k PLN w akcjach jednej spółki.
W portfelu prawie milion.
Ja, zwykły chłopak z bloku, który pierwsze firmowe buty miał mając lat 16. Jakieś converese’y. A teraz mam takich butów szafę. I wszytko.
Mózg r-------y.

Posiadam mieszkanie 40 metrow w Krakowie (Prokocim) i w najblizszych miesiacach chcialbym je sprzedac + dobrac kredyt i kupic cos okolo 80 metrow na polnocy Krakowa. Jak sie do tego zabrac? Zglosic sie do jakiegos biura nieruchomosci, poszukac polecanego agenta czy da sie wszystko samemu zalatwic? Tzn da sie napewno ale czy jest to latwe do ogarniecia :)
#nieruchomosci #krakow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ale będą dzwonić i tak. Będą namawiać, będą ściemniać że mają klienta na Twoje mieszkanie, ale musisz z nimi podpisać umowę żeby mogli pokazać je klientowi.
Pamiętaj że jak podpiszesz z tymi łachudrami umowę, to nawet jak sama znajdziesz klienta, to i tak prowizję będziesz musiała
@mirko_anonim: skoro pytasz na wykopie to mam powazne watpliwosci, bo jak jestes normalny to wchodzisz na otodom i wystaiwasz ogloszenie i tyle, potem szukasz ogloszenia i tyle
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
Jak się czegoś dorobisz to nie będziesz pisał teoretycznych głupot.
Możesz sobie kupić mieszkanie zadłużone w spółdzielni czy wspólnocie i z zameldowanym lokatorem + z nieujawnionym dożywociem w KW. Twoja sprawa. A ja jako praktyk na rynku nieruchomości działam inaczej i do tej pory same profity ( ͡° ͜ʖ ͡°)