Aktywne Wpisy

Umeraczyk +5
To już któraś z kolei noc gdy jestem tak wściekły, że spać nie mogę i nie mam jak dać upustu mojej frustracji

pypowicz +1
Gdybyście mieli zatańczyć na łyżwach, to do jakiej piosenki? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ja bym wybrał Evry Najt i zrobił Najlepszy disco pokaz xD
#mediolan2026
Ja bym wybrał Evry Najt i zrobił Najlepszy disco pokaz xD
#mediolan2026

@mirko_anonim: a może tak weź odpowiedzialność za swoje życie - bo biadolisz na ten moment, że kwestie z przed 10 lat zapieczętowały twoje jestestwo i nic z tym zrobić nie idzie - gdzie wiadomo, że jest to zwykły #cope żebyś się lepiej poczuł sam ze sobą
@mirko_anonim: czyli zapewne realnie nie ma żadnej baby zainteresowanej Twoją osobą, albo jak są to Ty nie jesteś zainteresowany i teraz będziesz dorabiał ideologię i filozofię
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Dla mnie to jest śmieszne przez łzy jak to czytam, bo facet z natury to raczej powinien pisać odwrotne rzeczy typu że trzeba narobić armię dzieciaków które zniszczą te elity które wyzyskują biednych w imię sprawiedliwości, a tutaj proszę wszystko na odwrót, jeszcze kilkadziesiąt lat temu taka złość w facecie to była by normalność, a tutaj proszę osobniki które czują się skrzywdzone zamiast walczyć po
@mirko_anonim: w punkt
Odpowiedź jest prosta, tylko nie możesz zapewne liczyć na pełne konto, piękne mieszkanie i
źródło: 1000_F_164668244_aaDFWrhWluReVsywD4dCf7mh13vQVDrw
Pobierz─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Przestanie cię cieszyć, gdy będziesz umierał powoli z głodu.
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi