Aktywne Wpisy

Co w sytuacji, kiedy kobieta zarabia więcej w związku? Jak się z tym czujecie?
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
W ankiecie uwzględniamy tylko sytuację, w której #rozowepaski zarabiają więcej od #niebieskiepaski
#ankieta #pracbaza #zwiazki
Jaka różnica zarobków między kobietą a mężczyzną może doprowadzić do rozpadu związku:
- 1-2 k 31.1% (132)
- 3-4 k 10.4% (44)
- 5-7 k 9.4% (40)
- 8-10 k 4.5% (19)
- powyżej 10 k 44.6% (189)

Tyrande +3
Czy mogę jakoś wykorzystać smalec?
Nie jem smalcu. Ogólnie nie lubię tłustego. Zostaje mi trochę z przetapiania boczku do jajecznicy.
Nie lubię mimo wszystko wyrzucać jedzenia, ale nie mam pomysłu co z tym zrobić. Ma wędzony zapach (i pewnie posmak), bo wędlina była ręcznie wędzona.
Kotom nie dam, bo będą grube xD
Smażyć też średnio, bo albo smażę bez tłuszczu całkiem, albo odlewam i tak większość jak robię coś na tłustym mięsie.
Nie jem smalcu. Ogólnie nie lubię tłustego. Zostaje mi trochę z przetapiania boczku do jajecznicy.
Nie lubię mimo wszystko wyrzucać jedzenia, ale nie mam pomysłu co z tym zrobić. Ma wędzony zapach (i pewnie posmak), bo wędlina była ręcznie wędzona.
Kotom nie dam, bo będą grube xD
Smażyć też średnio, bo albo smażę bez tłuszczu całkiem, albo odlewam i tak większość jak robię coś na tłustym mięsie.

Czesc!
Wspolnie z moja malzonka spodziewamy sie na jesien dziecka dlatego zaczalem myslec o zmianie auta. Budżet raczej skromny, około 120tys za auto 2-3 letnie. Docelowo chcialbym sie przesiasc na SUVa lub kombi. Obecnie jezdze focusem ST.
Szukamy auta glownie do poruszania sie po miescie powiatowym, i raz na jakis czas trasy w gory.
Z wymagań:
- Swiatla matrix/led
- Podgrzewane fotele
- 150koni+
- Idealnie gdyby silnik byl na posrednim wtrysku (ale takich juz chyba nie ma :-)
Auta ktore biore pod uwage to:
- Volvo V60 T5 - wyglada spoko, jest chyba pojemny
- Volvo XC60 T5 - jw
- Ford Kuga/Escape 2.5 Hybrid
- Kia Sportage V / Hyundai Tucson
- Alfa Stelvio
- Mazda CX5
- Corolla TS 2.0 196KM
- Jeep Grand Cherokee (ale tutaj bylby starszy)
Co sadzicie o tych typach?
#motoryzacja #samochody #kia #volvo #toyota #jeep #mazda #kupautozmirko
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
mindset menedżera - to ważne!
źródło: gdy-my%C5%9Blisz-%C5%BCe-poziom-polskiej-samochodozy-osi%C4%85gn%C4%85%C5%82-sufit-v0-bty9ssw5vk0b1
Pobierzsa tylko nie w tych rocznikach
@Dwudziestydrugi: niby beka, ale przeciez stad jestem jaki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: to az tak oddaje?
Komentarz usunięty przez moderatora
Swoją drogą, mam w robocie czasem do czynienia z prezesami lepiej i gorzej prosperujących firm i muszę przyznać, że większość z nich to właśnie takie kwiatki - no ale kto im
@Dwudziestydrugi: warto by było, może jak więcej takich znajdziesz to bedzie główna